Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (24 - 30 Ekim)

02.11.2022 12:09
Netflix Türkiye'de En Çok İzlenen Diziler (24 - 30 Ekim)

Netflix Türkiye 24 - 30 Ekim 2022 haftasında en çok izlenen 10 diziyi açıkladı!

Netflix Türkiye, her hafta olduğu gibi platformda en çok izlenen dizileri listeledi. Listede başı bu hafta da Naomi Watts ve Bobby Cannavale'ın yer aldığı "Gözcü" çekerken onu 2. sırada, "DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi" izledi. "Netflix'te ne izlesem?" diye düşünenler için platformun en popüler içerikleri belki de bir fikir oluşturabilir.

 

1 - Gözcü (The Watcher)

1. Sezon

Hayallerindeki eve taşınan evli bir çift, "Gözcü" imzalı bir takipçiden gelen korkunç mektuplarla tehdit edilmeye başlar.

 

2 - DAHMER - Canavar: Jeffrey Dahmer’ın Hikâyesi (DAHMER: Monster: The Jeffrey Dahmer Story)

1. Sezon

Milwaukee Canavarı'nın hikayesi, kurbanların ve Wisconsin'de uzun süre devam eden bir ölüm çılgınlığına sebep olan polis beceriksizliğinin bakış açısından anlatılıyor.

 

3 - Andropoz

1. Sezon

Andropozun başlangıcında, 50'sinde bir aile babası değişime takıntılı hale gelir ve mutluluğun peşinden gitmeye karar verir.

 

4 - From Scratch

Mini-Dizi

Bu sürükleyici aşk öyküsünde, Amerikalı bir kadın (Zoe Saldana) İtalya'da tanıştığı Sicilyalı bir adamı sever ve kaybeder. Tembi Locke'un çok satan anılarından uyarlandı.

 

5 - Guillermo del Toro's Cabinet of Curiosities

1. Sezon

Bu uğursuz hikayeler antolojisi, "The Babadook," "Splice," "Mandy" ve daha pek çok filmin yönetmenleri de dahil olmak üzere günümüzün en saygın korku yaratıcılarından bazıları tarafından anlatılıyor.

 

6 - Barbarians

2. Sezon

Yeniz sezon, Roma kuvvetleri ile Roma imparatorluğunun genişlemesine bir son vermeye çalışan Germen kabilelerinin huzursuz ittifakı arasındaki yeni bir çatışmaya götürüyor.

 

7 - Barbarians

1. Sezon

Milattan önce Teutoburg Ormanı’nda yaşanan ve Varus Savaşı’nı odağına alan yapım, Cermen savaşçılarının Roma İmparatorluğu ordusunun ilerleyişini durdurmasını gözler önüne seriyor.

 

8 - The Sinner

4. Sezon

Dedektif Ambrose Maine'de biraz huzur ve sükunet bulmayı umduğu sakin bir kasabaya gider. Ama görünen o ki gizem Ambrose'u takip ediyor ve detektif hızla başka bir potansiyel suça karışıyor.

 

9 - Erşan Kuneri

1. Sezon

Erotik film yapımcısı ve yönetmeni Ersan Kuneri'nin 70'li ve 80'li yıllardaki hikayesi.

 

10 - Zeytin Ağacı

1. Sezon

Ada (Tuba Büyüküstün), Sevgi (Boncuk Yılmaz) ve Leyla (Seda Bakan)’nın üniversitede başlayan arkadaşlıkları yıllar içinde en zor zamanlarında bile onlara güç veren bir dostluğa dönüşmüştür. Ada, başarılı bir genel cerrah, Sevgi de hırslı bir avukattır. Leyla ise ikisinin aksine çalışıp kariyer yapmamıştır. Eşi ve oğlu ile rahat bir yaşam sürmektedir. Ancak bu üç kadının aralarındaki güçlü bağ Sevgi’ye kanser teşhisi konduktan sonra en büyük sınavını verir. Sevgi, Ada’nın istediği gibi hastaneye yatmak yerine bambaşka bir umudun peşinden gider. Leyla’dan kendisini Zaman (Fırat Tanış) isimli gizemli bir adamı bulmak için Ayvalık’a götürmesini ister. Sevgi’yi bu kararından döndüremeyeceklerini anlayınca da çaresizce hep birlikte yola koyulurlar.