Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (11 Kasım 2022)

11.11.2022 09:38
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (11 Kasım 2022)

Bu hafta 3’ü yerli 6 film vizyona giriyor.

Aralarında merakla beklenen Marvel yapımı "Black Panther: Yaşasın Wakanda" ve Nejat İşler'li "Tamirhane" de var. 

 

Black Panther: Yaşasın Wakanda (Black Panther: Wakanda Forever)

Süre: 162dk

Tür: Bilim KurguAksiyonMacera

Yönetmen: Ryan Coogler

Oyuncular: Letitia WrightLupita Nyong'oAngela Bassett

Film, Kral T'Challa'nın ölümünün yasını tutan Kraliçe Ramonda, Shuri, Okoye gibi Wakandalıların bir yandan ülkeleri için ortaya çıkan yeni tehlikelere karşı mücadelelerini merkezine alıyor.

Kraliçe Ramonda, Shuri, M'Baku, Okoye ve Dora Milaje, Kral T'Challa'nın ölümünün ardından uluslarını, onlara müdahale etmek isteyen dünya güçlerinden korumak için ellerinden geleni yapmaya hazırdır. Wakanda halkı, hayatlarının bir sonraki bölümünü kucaklamak için çabalarken kahramanlar, War Dog Nakia ve Everett Ross'un yardımıyla bir araya gelecek ve Wakanda krallığı için yeni bir yol çizeceklerdir.

 

Müstakbel Damat

Süre: 105dk

Tür: Komedi

Yönetmen: İlker Ayrık

Oyuncular: İlker Ayrık, Hande SoralErdal Özyağcılar

İstanbul’dan Kıbrıs’a kız istemeye yola çıkan damat adayı, önce ailenin daha sonra bütün adanın hayatını alt üst ediyor! Müstakbel Damat, komedi filmlerinden oyuncu olarak tanıdığımız İlker Ayrık'ın yönetmenlik koltuğuna oturduğu ikinci uzun metraj sinema filmi.

 

Niloya

Süre: 71dk

Tür: AnimasyonAile

Yönetmen: Arkın Aktaç

İngilizce, İspanyolca, İtalyanca, Portekizce ve Arapça dillerinde de yayınlanan sevilen animasyon serisi Niloya'nın sinema filmi.

 

Tamirhane

Süre: 113dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Erkan Kolçak Köstendil

Oyuncular: Nejat İşler, Erkan Kolçak Köstendil, Bülent Şakrak

Yetiştirme yurdunda büyüyen iki yakın dost Yılmaz ve Müjdat’a manevi babaları gibi olan Erkan ve Bülent’ten boya ve kaporta dükkanı miras kalır. Yaşlı bir adamın arabasını iki sokak öteye bırakmak için çıktıkları yol, gece yarısı arabaya düz kontakt yapılırken onları gören yaşlı adamın kalbinin dayanamaması ile hiç beklemedikleri bir yere çıkar. Olaylar, Yılmaz ve Müjdat’ın yaşlı adamın cesedini yakıt tankına koymalarını gerektiren bir noktaya varır. Dükkanda araba boyamaya devam eden ikili, cesedin bulunduğu yakıt tankından alınan tinerle boyadıkları arabaların muhteşem gözükmeye başladığını fark ederler.

 

Karlar Kraliçesi ve Prenses (The Snow Queen & The Princess)

Süre: 80dk

Tür: AnimasyonAileFantastikMacera

Yönetmen: Aleksey Tsitsilin , Andrey Korenkov

Huzurlu bir kasabada yaşayan Gerda ve Kai, herkesin donmasına sebep olan bir olaya çözüm bulmak için heyecanlı bir serüvene çıkar.

 

Klondike

Süre: 100dk

Tür: DramSavaş

Yönetmen: Maryna Er Gorbach

Oyuncular: Oksana CherkashynaSergey ShadrinOleg Shcherbina

İrka, Ukrayna – Rusya sınırında yaşamaktadır. Köyü ayrılıkçı gruplar tarafından kuşatılmış olsa da evini terk etmeyi reddeden hamile bir kadındır. Ne var ki 17 Temmuz 2014 günü İrka ve ailesi kendilerini uluslararası bir uçak kazasının merkezinde bulacaktır.