Margot Robbie’li “Karayip Korsanları” Filmi Rafa Kalktı!

15.11.2022 09:34
Margot Robbie’li “Karayip Korsanları” Filmi Rafa Kalktı!

Margot Robbie başrolünde olacağı “Karayip Korsanları” filminin geleceğinden umutsuz.

Ünlü oyuncu Margot Robbie, bir süredir üzerinde çalıştıkları “Karayip Korsanları” projesinin artık gerçekleşmeyeceğini düşünüyor. Robbie, verdiği röportajda Disney’in bu film için pek gönüllü olmadığını söyledi: "Bir fikrimiz vardı ve uzun zaman önce bu fikri geliştirmek için çalışıyorduk, büyük ölçüde bir kadın liderliğinde - tamamen değil - farklı türden bir hikayeydi ki gerçekten harika olacağını düşündük. Ama sanırım bunu yapmak istemiyorlar."

Mayıs ayında verdiği bir röportajda önceki “Karayip Korsanları” filmlerinin yapımcısı Jerry Bruckheimer, iki filmin geliştirme aşamasında olduğunu söyledi. Yapımcı ayrıca, Johnny Depp'in şimdilik “Karayip Korsanları” serisine dönmeyeceğini de doğruladı. “Karayip Korsanları” serisinin geleceği sorulduğunda Bruckheimer, "Evet. Margot Robbie ile konuşuyoruz. Biri onunla, biri onsuz olmak üzere iki ‘Karayip Korsanları’ senaryosu geliştiriyoruz" dedi ve ekledi "[Depp geri dönecek mi?] Şu anda değil. Henüz karar verilmedi.” ifadelerini kullandı.

Tümü Depp'in Kaptan Jack Sparrow rolünde oynadığı önceki “Karayip Korsanları” filmleri, yurt içinde 1,5 milyar dolar ve uluslararası alanda 3,07 milyar dolar hasılat elde etmişti.
 

Kaynak