“Baş Belası” Oyuncularının Geçirdiği Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

21.11.2022 13:43
“Baş Belası” Oyuncularının Geçirdiği Kazada 3 Kişi Hayatını Kaybetti

“Baş Belası” oyunun oyuncularından Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu turne dönüşü gerçekleşen kazada hayatını kaybetti.

Amasya’nın Merzifon ilçesinde, “Baş Belası” oyununun, oyuncularını taşıyan minibüsün bir tıra arkadan çarpması sonucu Özgür Karataş, Tolga Güleryüz ve Burak Topçu hayatını kaybetti, yaralanan sürücü ve minibüsteki Özgür Ayaz, Burak Gülçebi, Melis İşiten, Sergen Deveci, Uğur Şalvarcıoğlu, Ceyhun Fersoy ve Filiz Özbek ise tedavi altına alındı.

Amasya Valisi Vali Masatlı, Amasya Üniversitesi Sabuncuoğlu Şerefeddin Eğitim ve Araştırma Hastanesine giderek geçmiş olsun dileklerini iletti. Masatlı ayrıca, Ceyhun Fersoy ile görüştüğünü belirterek “Ceyhun beyin durumu iyi. Sadece ayağında, tendonlarda bir sorun vardı. Vücudunun farklı yerlerinde çok önemli olmayan yaralar var. Tahmin ediyorum birkaç güne kadar kendisini buradan taburcu ederiz” ifadelerini kullandı.

Uraz Kaygılaroğlu da paylaştığı videoda eski eşi Melis İşiten'in yaralandığını ama sağlık durumunun iyi olduğunu açıkladı. Sergen Deveci'nin ise durumunun daha ağır olduğunu belirtti.

Oyuncular, turne kapsamında gittikleri Çorum Devlet Tiyatrosu Salonu’nda “Baş Belası” oyununu sahnelemişlerdi.
 

  • Soldan sağa - Tolga Güleryüz, Sergen Deveci, Ceyhun Fersoy