“Müjdemi İsterim”in Oyuncuları Bursa Ve İstanbul'da Seyirciyle Buluştu!

29.11.2022 11:53
“Müjdemi İsterim”in Oyuncuları Bursa Ve İstanbul'da Seyirciyle Buluştu!

Yapımını TMC’nin, yapımcılığını Erol Avcı’nın üstlendiği komedi filmi “Müjdemi İsterim” sinemalarda seyirciden bilgi görmeye devam ediyor. Hafta sonunun en çok izlenen filmi olarak gişenin zirvesinde yer alan “Müjdemi İsterim”in seyirci buluşmaları da tüm hızıyla devam ediyor. 

Filmin başrol oyuncuları Ahmet Kural ve Ecem Erkek ile kadronun dikkat çeken isimlerinden Bestemsu Özdemir, pazar günü filmin turnesi kapsamında Bursalı seyircilerle buluştu. Cinetime ÖzdilekPark Bursa Nilüfer’de düzenlenen organizasyonda hayranlarının karşısına çıkan oyuncuları coşkulu bir kalabalık karşıladı. Ahmet Kural, Ecem Erkek ve Bestemsu Özdemir, organizasyonda seyircilerle sohbet edip bol bol fotoğraf çektirdi.  

İstanbul’da seyirciyle birlikte izlediler

“Müjdemi İsterim” oyuncuları Bursa’daki buluşmanın ardından İstanbul’da Torium AVM Cinetech’te düzenlenen organizasyona katıldı. Torium AVM’de filmi seyircilerle birlikte izleyen

Ahmet Kural, Ecem Erkek ve Bestemsu Özdemir, filmin sonunda dakikalarca ayakta alkışlandı. 

Ahmet Kural, Ecem Erkek, Mehmet Özgür ve İlker Aksum’un başrolünü oynadığı “Müjdemi İsterim”in yönetmenliğini Ömer Faruk Yardımcı üstlenirken, senaryoda Olcay Onur Kaya ve Ömer Faruk Yardımcı imzası bulunuyor.

“Müjdemi İsterim” tüm Türkiye’de sinemalarda.