Robert Pattinson’lı “Mickey 17” Filminden İlk Tanıtım ve Vizyon Tarihi!

06.12.2022 16:14

Parazit” ile büyük ses getiren Oscar ödüllü yönetmen Bong Joon Ho’nun Robert Pattinson’lı “Mickey 17” filminden ilk tanıtım ve vizyon tarihi geldi!

Bong Joon Ho’nun yöneteceği ve Robert Pattinson’ın başrolünü üstelenceği “Mickey 17”, Edward Ashton'ın "Mickey 7" adlı romanına dayanıyor. Kitapta Mickey tehlikeli işler için kullanılan bir klon. Eğer o ölürse başka bir Mickey yapıyorlar. İsimleri kaçıncı klonlar olduğunu ele veriyor. Bir gün Mickey 7'nin öldüğü düşünülüyor, ancak o geri dönüyor ve bir sonraki Mickey'yi görüyor ve aslında ne olduğunu keşfetmeye başlıyor. Filmin resmi konusu hakkında bir açıklama yapılmadı fakat kitaba bakarak bu doğrultuda bir şey bekleyebiliriz. 

Warner Bros. ayrıca filmin yaratıcı ekibinden bazı isimleri de duyurdu; Oscar adayı görüntü yönetmeni Darius Khondji (Okja), Oscar adayı yapım tasarımcısı Fiona Crombie (Cruella), Oscar adayı kurgucu Jinmo Yang (Parasite), kostüm tasarımcısı Catherine George (Snowpiercer), görsel efekt süpervizörü Dan Glass (Matrix) ve müzisyen Jae-il Jung (Parazit) ile oldukça heyecan verici bir ekip film için çalışıyor. 

Mickey 17”de Pattinson’ın yanı sıra Steven Yeun, Mark Ruffalo, Naomi Ackie ve Toni Collette gibi isimler de yer alıyor. Filmin açıklanan vizyon tarihi ise 29 Mart 2024.

Kaynak