“Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” Filminden Yeni Fragman!

14.12.2022 12:40

Merakla beklenen “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” (Spider-Man: Across the Spider-Verse) filminden Türkçe altyazılı yeni bir fragman paylaşıldı!

Sony'nin merakla beklenen “Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” (Spider-Man: Across the Spider-Verse) filminden Türkçe altyazılı yeni bir fragman geldi. “Örümcek-Adam: Eve Dönüş Yok” üç Peter Parker’ı bir araya getirmeden önce, Sony, izleyicilerden tam not alan bir animasyon ile çoklu evrenler konseptini sinemaya taşımıştı. “Örümcek-Adam: Örümcek Evreninde” 2018'in sonlarında vizyona girdi ve hem iyi bir gişe başarısına imza attı hem de oldukça olumlu eleştiriler topladı. Durum böyle olunca da devam filmleri için yeşil ışık yandı.

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” için 2020'de çalışmalara başlandı ve Nisan 2022'de vizhyona girmesi planlandı; daha sonra bu yılın Ekim ayında kaydırıldı. Ancak, son olarak vizyon tarihi 2 Haziran 2023 olarak açıklandı. Bir sonraki film olan “Spider-Man: Beyond the Spider-Verse” ise 29 Mart 2024'te sinemalarda olacak.

Örümcek-Adam: Örümcek-Evrenine Geçiş” bir kez daha Miles Morales'in (Shameik Moore) çok yönlü maceralarını takip edecek. Oscar Isaac, Hailee Steinfeld ve Jake Johnson ilk filmdeki rollerini yeniden canlandırmaya hazırlanırken, Issa Rae oyuncu kadrosuna Örümcek-Kadın olarak katılıyor.