Yeni “Karayip Korsanları” Filmleri İçin Yeşil Işık!

20.12.2022 13:22
Yeni “Karayip Korsanları” Filmleri İçin Yeşil Işık!

“Karayip Korsanları” (Pirates Of The Caribbean) serisinin yapımcı Jerry Bruckheimer, yeni filmler üzerinde çalıştığını söyledi.

“Karayip Korsanları” (Pirates Of The Caribbean) serisinin akıbeti bir süredir belirsizliğini koruyor. Johnny Depp, eski eşi Amber Heard tarafından yapılan şiddet suçlamaları sebebiyle seriden çıkarılmıştı ve karalama davasını kazanmasının ardından hayranlar geri dönmesi için baskı yapsa da bir gelişme olmadı. Margot Robbie’li bir “Karayip Korsanları” filmi konuşulsa da geçtiğimiz aylarda Robbie, filmin rafa kaldırıldığını düşündüğünü söylemişti.

Son verdiği röportajda ise yapımcı Jerry Bruckheimer, “Karayip Korsanları” hakkındaki planlarıyla ilgili ipuçları verdi ve Margot Robbie’li filmin de iptal olmadığını söyledi. Bruckheimer, iki tane senaryo üzerinde çalıştıklarını belirtti:

“Çok iyi bir senaryomuz var. İki tanesini geliştirdik - Margot Robbie'li ve daha genç bir oyuncu kadrosuna sahip olan bir tane daha. Margot Robbie'linin biraz daha çalışılması gerekiyor. Genç oyuncu kadrosuyla olacak olan ise yakındır. Umarım ikisini de sonuca ulaştırırız.”

Johnny Depp "Karayip Korsanları"na geri dönecek mi?

Bruckheimer ayrıca, karalama davası zaferi sonrası Johnny Depp’in artık Disney ile çalışacak bir oyuncu konumuna gelip gelmediği sorusunu da yanıtladı:

“Onlara sormanız gerekir. Bu soruyu cevaplayamam, gerçekten bilmiyorum. Onu filmde görmeyi çok isterim. O bir arkadaş, harika bir aktör ve yaptığımız her şeye kişisel hayatların girmesi talihsiz bir durum.”

Johnny Depp de seriye geri dönerse artık Jack Sparrow karakteri için net bir son yazılmasını istediğini söylemişti. Peki Jack Sparrow'u öldürebilir misiniz sorusu karşısında ise Bruckheimer “Bunu yapamazsın. Biz yapamadık. Daha önce denedik ama işe yaramadı” ifadelerini kullandı.

Karayip Korsanları” serisinin yeni filmlerinin ne zaman seyirciyle buluşabileceği şimdilik belirsiz olsa da Jerry Bruckheimer oldukça iyimser bir tablo çiziyor. İşlerin nasıl ilerleyeceğini bekleyip göreceğiz.