“Black Adam 2” Filmi Gelecek Mi?

21.12.2022 12:25
“Black Adam 2” Filmi Gelecek Mi?

Dwayne Johnson, yeni bir “Black Adam” filminin DC planlarında olmalığını açıkladı!

Dwayne "The Rock" Johnson’dan “Black Adam” için kötü haber geldi. Johnson, James Gunn ve Peter Safran’ın üzerinde çalıştığı DC yapımları listesinde “Black Adam 2” filminin olmadığını Twitter’dan paylaştı.

Johnson, "James Gunn ile görüştük ve Black Adam hikaye planının ilk bölümünde olmayacak" şeklinde yazdı "Ancak DC ve Seven Bucks, Black Adam'ın gelecekteki DC çoklu evren bölümlerinde kullanılabileceği en iyi yolları keşfetmeye devam etme konusunda anlaştılar."

Yani “Black Adam” için şimdilik yeni bir proje yok, ancak yıllar sonra yeniden ortaya çıkma olasılığı var. Fakat bu sefer de Johnson'ın gelecekte bu karakteri oynamaya devam edip edemeyeceği başka bir endişe kaynağı.

Henry Cavill'in Superman dönüşü de iptal olmuştu

Black Adam”ın ayrılışı, DC'nin sinematik evreninde önemli bir yeniden düzenlemeyi yansıtıyor. “Black Adam” filminin sonunda Henry Cavill'in Superman’ini görmüştük ve Johnson'ın anti kahramanıyla çatışmak için geri dönecek gibi duruyordu. Hatta Cavill’in kendisi de bunu onaylamıştı ama sonradan bu dönüş de iptal oldu (ilgili habere buradan ulaşabilirsiniz).

Johnson Twitter açıklamasında, "James ve ben birbirimizi yıllardır tanıyoruz ve her zaman başarıya ulaşmak için birbirimize destek olduk," diye yazdı “Şimdi de durum farklı değil ve her zaman DC'nin (ve Marvel'ın) zaferleri için destek vereceğim."

Gunn, Johnson'ın gönderisini paylaştı ve benzer nazik sözlerle karşılık verdi: "Rock'ı seviyorum, onun ve Seven Bucks'ın bundan sonra ne yapacağını görmek beni heyecanlandırıyor. Yakında işbirliği yapmak için sabırsızlanıyorum."

Black Adam”, dünya çapında gişede 391 milyon dolar kazandı. Film, Rotten Tomatoes'da %39 puan ile karışık eleştiriler aldı. Yine de sinemaseverlerle çok daha başarılı oldu ve %89'luk bir seyirci puanı kazandı.

Johnson, "Hayranların 'Black Adam'a tepkisine her zaman muazzam bir şükran, alçakgönüllülük ve sevgi ile bakacağım," dedi.

Açıklamanın orijinalini aşağıda inceleyebilirsiniz.

Kaynak