Netflix'in Serenay Sarıkaya'lı “Şahmaran” Dizisinden Yeni Fragman!

02.01.2023 13:08

Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz'in başrolünde yer aldığı Netflix yapımı “Şahmaran” dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı!

20 Ocak'ta Netflix kütüphanesine eklenecek olan "Şahmaran" dizisinden yeni bir fragman paylaşıldı. Dizide Serenay Sarıkaya ve Burak Deniz başrolleri paylaşırken, ikiliye Ebru ÖzkanMustafa Uğurlu, Mahir Günşiray, Ramazan Mert Demir, Hakan Karahan, Elif Nur Kerkük, Mehmet Bilge AslanEkin Gökgöz, Berfu Halisdemir, Nilay ErdönmezNil Sude Albayrak, Ayşe Lebriz Berkem, Mert Doğan ve Ece Ertez gibi isimler eşlik ediyor.

Umur Turagay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Şahmaran”  dizisinin senaryosu Pınar Bulut'a ait.

"Şahmaran" dizisinin konusu ne?

Şahsu, öğretim görevlisi olarak gittiği Adana'da annesini yıllar önce terk eden dedesiyle yüzleşmek konusunda kararlıdır. Bu yolculukta kendisini Şahmaran soyundan gelen Mar adında sıra dışı ve gizemli bir topluluğun içinde bulur. Aşkın ve bilgeliğin en büyük sembollerinden biri olan Şahmaran efsanesine inanan Mar ırkı, Şahsu'nun gelişiyle tarihi kehanetin tamamlanmasını beklemektedir. Şahsu ve Maran'ın yolları kesiştiğinde ise hiçbir şey eskisi gibi olmayacaktır...