James Gunn, DC'nin Yeni Film ve TV Planını Açıkladı!

06.02.2023 10:44
James Gunn, DC'nin Yeni Film ve TV Planını Açıkladı!

DC Studios'un eş CEO'su James Gunn geçtiğimiz hafta yaptığı açıklamada, Warner Bros. Discovery'den gelecek sekiz ila on yıllık çizgi roman içeriğinin bir parçası olacak yeni film ve TV projelerini duyurdu!

Gunn ve Peter Safran, Ekim ayında stüdyonun yeni başkanları olarak seçildiler ve sonunda sosyal medyada yayınlanan bir videoda DC Extended Universe için planlarını açıkladılar.

Gunn, ileriye dönük projelerin ya DCEU'nun bir parçası ya da ana hikayelerin dışında yaratılan içerikleri "DC Elseworlds"ün bir parçası olarak etiketleneceklerini belirtti. Buna Matt Reeves'in 3 Ekim 2025'te gösterime girmesi planlanan “The Batman” filminin devam filmi “The Batman – Part II” de dahil. Aynı zamanda Joaquin Phoenix ve Lady Gaga'nın rol aldığı “Joker” devam filmi "Joker: Folie à Deux" yapımının da önümüzdeki yıl çıkması bekleniyor.

Gunn, projelerin farklı temaları olsa da, hepsinin daha büyük ve kapsayıcı bir hikayeyi besleyeceğini belirtti.

İşte DCEU projelerinin bir sonraki dalgasının bir parçası olarak gelecek yapımlar;

 

Film Projeleri

Superman: Legacy” – 11 Temmuz 2025'te vizyona girecek olan bu film Gunn tarafından yazılacak ve Süpermen'in Kripton gezegeninden gelen mirasının insanlar tarafından yetiştirilme tarzıyla dengelemesine odaklanacak.

The Authority” – The Authority üyeleri doğru olduğuna inandıkları şeyi yapmak için meseleleri kendi ellerine alırken WildStorm karakterleri DCU'ya katılacak.

The Brave and the Bold” – Grant Morrison'ın çizgi roman serisinden esinlenen DCEU,  

"Supergirl: Woman of Tomorrow" - Tom King'in çizgi roman serisinden uyarlanan bu film, Supergirl hakkında bir bilim kurgu macerası olacak.

Swamp Thing” – Film, Swamp Thing'in karanlık kökenlerini araştıracak.

 

Televizyon Projeleri

Creature Commandos” – Amanda Waller'ın korkunç mahkûmlardan gizli bir operasyon ekibi oluşturduğu yedi bölümlük bir animasyon şovu olacak.

Waller” – Viola Davis'in Amanda Waller rolünde yer aldığı bu dizide Peacemaker’dan karakterler yer alacak.

"Booster Gold" - Booster Gold, günümüzde bir süper kahraman gibi görülmek için gelecekten gelen temel teknolojiyi kullanacaktır.

Lanterns” – Galaksiler arası polisler John Stewart ve Hal Jordan'ın karanlık bir gizemi ortaya çıkarmalarına odaklanan “True Detective” tarzı bir şov olacak.

Paradise Lost” – Amazonların yurdu ve Wonder Woman'ın doğum yeri olan Themyscira'da geçen “Game of Thrones” tarzı bir dizi olan bu drama, tamamı kadınlardan oluşan bir adanın doğuşuna ve siyasi entrikalarına odaklanacak.

Kaynak