“The Flash” Filminden İlk Fragman: Michael Keaton, Batman Olarak Karşımızda!,

13.02.2023 17:06

The Flash” filminden ilk uzun fragman yayınlandı!

12 Şubat 2023 Pazar günü gerçekleşen SuperBowl kapsamında DC’nin “The Flash” filminden de heyecan verici bir fragman yayınlandı. DC sinematik evreni içinde ilk olarak “Batman v Superman: Dawn of Justice”ta gördüğümüz Barry Allen / The Flash solo filmiyle izleyici ile buluşacak. DC içinde çoklu evrenleri açacak olan “The Flash” filminde hem Ben Affleck hem de Michael Keaton Batman olarak tekrar kaşımıza çıkacak. Keaton, Tim Burton’ın yönettiği “Batman” ve “Batman Dönüyor” filmlerinde Bruce Wayne / Batman karakterine hayat vermişti. Fragmanda tekrar kostümüyle görünmesi hayranlar arasında büyük heyecan yarattı.

Filmde ayrıca Michael Shannon’ın canlandırdığı General Zod da geri dönecek ve Sasha Calle’in canlandırdığı Supergirl ile tanışacağız.

The Flash” filmi esasında zorlu bir süreçten geçti. Filmin başrol oyuncusu Ezra Miller taciz suçundan iki kez tutuklandı. Miller ayrıca İzlanda'daki bir barda bir kadını boğmakla ve Berlin'deki evinde başka bir kadını taciz etmekle de suçlandı. Bu sebepten Miller’ın DC’deki geleceği belirsiz.

"The Flash" ayrıca DC ortak CEO’ları James Gunn ve Peter Safran'ın DC Evrenini yeniden başlatmak konusunda önemli bir rol üstlenecek gibi görünüyor. Çoklu evrenlerin açılması pek çok olasılığı da beraberinde getirecek.

Andrés Muschietti’nin yönettiği ve Christina Hodson’ın senaryosunu yazdığı “The Flash” 16 Haziran 2023’te vizyona girecek.