“Joker: Folie à deux” Filminden Lady Gaga’ya İlk Bakış!

15.02.2023 14:29
“Joker: Folie à deux” Filminden Lady Gaga’ya İlk Bakış!

Joker: Folie à deux” filminden Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’i bir arada gördüğümüz ilk kare geldi!

Joker: Folie à deux” filminin çekimleri devam ederken, filmin yönetmeni Todd Phillips, Sevgililer Günü’nde Lady Gaga ve Joaquin Phoenix’in yer aldığı bir Instagram gönderisi paylaştı. Böylece Lady Gaga’nın karakterini ilk kez görmüş olduk.

1 milyar dolar hasılat yapan ve Phoenix'e ‘En İyi Erkek Oyuncu’ Oscar'ını kazandıran 2019 yapımı “Joker” filminin devamında, Lady Gaga’nın Harley Quinn'i canlandıracağı söyleniyor.

Phillips, yönetmen koltuğunda oturduğu “Joker: Folie à deux” filminin senaryosunu Scott Silver'la birlikte yazdı. 4 Ekim 2024 tarihine vizyona girmesi planlanan filmin New York ve Los Angeles'ta çekimleri devam ediyor. Gaga daha önce Phillips'le yapımcılığını üstlendiği “A Star Is Born” filminde çalışmıştı.

İlk “Joker” filmi, tüm zamanların en çok hasılat yapan DC filmlerinden biri haline gelmesiyle sürpriz bir hit oldu. Devam filmi adı olan “Folie à Deux” de, genellikle yakın aile üyeleri olmak üzere iki veya daha fazla kişiyi etkileyen aynı veya benzer bir zihinsel bozukluk için kullanılan tıbbi bir terime atıfta bulunuyor. Bu durumda filmin hikayesinin Joker ve Harley Quinn ilişkisi etrafında şekillenmesi bekleniyor.

Filmde ayrıca Zazie BeetzBrendan GleesonJacob LoflandCatherine Keener ve Harry Lawtey gibi isimler de Gaga ve Phoenix'e eşlik ediyor. 

Kaynak: The Hollywood Reporter