Leonardo DiCaprio'lu "Killers of the Flower Moon"un Vizyon Tarihi Belli Oldu!

28.03.2023 15:48
Leonardo DiCaprio'lu

Martin Scorsese imzalı, petrol zengini Osage kabilesinin üyelerinin hedef alınması ve öldürülmesini konu alan tarihi bir drama olan “Killers of the Flower Moon”un vizyon tarihi sonunda belirlendi.

6 Ekim'den itibaren sınırlı sayıda sinemada gösterime girecek. Film daha sonra 20 Ekim'de tüm dünyada vizyonlarda olacak. Yapımcılığını Apple Original Films'in üstlendiği film daha sonra henüz belli olmayan bir tarihte Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayacak.

Yapımcılığı Apple ile ortak olan Paramount Pictures’ın filminde, Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Brendan Fraser'ın yanı sıra Jesse Plemons ve Lily Gladstone'un da yer alıyor. Katılan yetenekli oyuncular göz önüne alındığında, “Killers of the Flower Moon”un ödül sezonunda oldukça aktif olması bekleniyor.

The Departed” filmiyle Oscar kazanan ve tarihin en büyük film yapımcıları arasında gösterilen Scorsese, filmin senaryosunu Eric Roth'la birlikte, David Grann'in aynı isimli çok satan kitabından uyarlayarak yazdı. Kitap 1920'lerin Oklahoma'sında geçiyor ve Yerli Amerikalıların üyelerinin seri cinayetini ve FBI tarafından bir dizi acımasız suçla ilgili soruşturmayı anlatıyor.

Birçok kaynağa göre filmin, en gösterişli prömiyerlerden biri olacak olan bu yılki Cannes Film Festivali'nde gösterime girmesinin beklendiği söyleniyor.

Kaynak: Variety