Wes Anderson’ın Yıldızlarla Dolu “Asteroid City” Filminden İlk Fragman!

29.03.2023 16:19

Wes Anderson'ın yıldız isimleri bir araya getirdiği komedi türündeki “Asteroid City” filminden fragman yayınlandı!

Wes Anderson'ın merakla beklenen yeni filmi "Asteroid City" için heyecan artıyor. Birbirinden önemli oyuncuların yer aldığı filmden ilk fragman sonunda yayınlandı.

"Asteroid City" filminin kadrosunda Margot Robbie, Tom Hanks, Hong ChauScarlett JohanssonJeffrey Wright, Tilda Swinton, Bryan Cranston, Edward Norton, Adrien Brody, Liev Schreiber, Hope Davis, Rupert Friend, Maya Hawke, Steve Carell, Matt Dillon, Jason Schwartzman, Willem Dafoe, Tony Revolori, Jeff Goldblum gibi pek çok yıldız isim yer alıyor.

Yönetmen Wes Anderson "Asteroid City" filmini Roman Coppola ile birlikte kaleme aldı. İkili; "The French Dispatch", "Isle of Dogs", "The Darjeeling Limited" ve "Moonrise Kingdom" gibi filmlerde da birlikte çalışmıştı. 

"Asteroid City" için 16 Haziran'da sınırlı bir sinema gösterimi planlandı, 23 Haziran'da ise daha geniş bir dağıtım paketi olacak. Filmin dünya prömiyerinin Cannes Film Festivali'nde yapılması bekleniyor. 

"Asteroid City" filminin konusu ne?

Film, 1950'lerde kurgusal bir Amerikan çöl kasabasında geçiyor. Öğrencileri ve velileri akademik rekabette birleştirmek için tasarlanan Junior Stargazer/Space Cadet toplantısı sırasında, dünyayı değiştiren olaylar meydana gelmeye başlar böylece büyük bir kaos çıkar.

Kaynak: Variety