“Blue Beetle” Filminden Türkçe Altyazılı İlk Fragman!

04.04.2023 15:43

DC’nin “Blue Beetle” filminden Türkçe altyazılı ilk fragman yayınlandı!

Yönetmenliğini “Charm City Kings” filmiyle tanınan Angel Manuel Soto'nun yaptığı, senaryosunu Gareth Dunnet-Alcocer’in kaleme aldığı “Blue Beetle”, üniversiteden yeni mezun olup evine dönen Jaime Reyes’in (Xolo Maridueña) beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesine dönüşmesini konu alıyor. 

Jaime Reyes geleceği için özlem dolu bir şekilde evine döner ancak evinin tam olarak bıraktığı gibi olmadığını fark eder. Jaime dünyadaki amacını ararken, kendisini beklenmedik bir şekilde uzaylı biyoteknolojisinin kadim bir objesine, yani Scarab'a sahip olarak bulur. Scarab, simbiyotik taşıyıcı olarak Jaime'yi seçtiğinde, ona olağanüstü ve öngörülemeyen güçlere sahip inanılmaz bir zırh verir. Ve Jamie Süper Kahraman Blue Beetle hâline gelirken de kaderi sonsuza dek değişir.

Blue Beetle” filminin başrolünde “Cobra Kai” dizisi ile tanınan Xolo Maridueña yer alıyor. Adriana Barraza, Damián Alcázar, Elpidia Carrillo, Bruna Marquezine, Raoul Trujillo, George LopezBelissa Escobedo, Harvey Guillen ve Oscar ödüllü Susan Sarandon da genç oyuncuya eşlik ediyor. 

Blue Beetle” filminin yapımcılığını John Rickard ve Zev Foreman üstlenirken, Walter Hamada, Galen Vaisman ve Garrett Grant de baş yapımcı olarak projede yer alıyorlar. Yönetmenin kamera arkasındaki yaratıcı ekibinde “Midsommar” ve “Hereditary” filmlerinin de görüntü yönetmenliğini yapan Pawel Pogorzelski, yapım tasarımcısı John Billington ve kurgucu Craig Alpert yer alıyor.

Ülkemizdeki dağıtımını TME Films’in üstlendiği “Blue Beetle”, 18 Ağustos’ta vizyona girecek.

Kaynak: TMS Film