“Stranger Things” Animasyon Dizisi Geliyor!

11.04.2023 12:02
“Stranger Things” Animasyon Dizisi Geliyor!

Netflix, "Stranger Things" evreninde geçen bir animasyon dizisi planlıyor!

"Stranger Things" dizisinin final sezonunu beklerken, hayranlar için mutlu edici bir haber geldi. Netflix, "Stranger Things" evreninde geçen bir animasyon dizisi için kolları sıvadı. Fakat, Eric Robles ve Flying Bark Productions tarafından geliştirilen proje ile ilgili neredeyse tüm ayrıntılar gizli tutuluyor. “Stranger Things”in yaratıcıları Duffer kardeşler ise Upside Down Pictures aracılığıyla dizinin yürütücü yapımcılığını üstleniyor. 

Duffer kardeşler yaptıkları açıklamada, "Her zaman severek büyüdüğümüz cumartesi sabahı çizgi filmlerinin ruhunda bir 'Stranger Things' animasyonu hayal ettik ve bu hayalin gerçekleştiğini görmek kesinlikle heyecan verici oldu. Eric Robles ve ekibinin ortaya çıkardığı şey bizi daha fazla şaşırtamazdı — senaryolar ve çizimler inanılmaz. Sizinle daha fazlasını paylaşmak için sabırsızlanıyoruz! Macera devam ediyor…” ifadelerini kullandı.

"Stranger Things", yayınlanmaya başladığı 2016 yılından bu yana dünya çapında bir hit haline geldi ve Netflix'in en popüler orijinal dizilerinden biri oldu. Yapım, Şubat 2022'de beşinci ve final sezonu için yenilendi. Yeni sezon 2024’te yayınlanacak.

Netflix, Temmuz 2022'de Duffers'ın Upside Down Pictures'ı tarafından yaratılacak bir yan dizi projesi duyurdu. Ayrıca Mart 2023'te tiyatro oyunu planları da kesinleşti. Oyun, 1959'da Hawkins'te geçecek ve Londra'nın West End'inde sahnelenecek.

Kaynak: Variety