Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (21 Nisan 2023)

20.04.2023 12:34
Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (21 Nisan 2023)

Bu hafta 3’ü yerli 5 film vizyona giriyor!

Aralarında korku sineması sevenleri mutlu edecek "Kötü Ruh: Diriliş" ve Emily Watson ile Paul Mescal'ın başrollerini paylaştığı "Tanrının Yarattıkları" da var.

 

Tanrının Yarattıkları (God’s Creatures)

Süre: 101dk

Tür: Dram

Yönetmen: Anna Rose Holmer

Senarist: Shane Crowley

Oyuncular: Emily Watson, Paul Mescal, Aisling Franciosi

Rüzgârlı bir balıkçı kasabasındaki anne, çok sevdiği oğlunu korumakla kendi doğru ve yanlış algısı arasında sıkışıp kalır. Oğlu için söylediği bir yalan ailelerini ve birbirine sıkı sıkı bağlı insanlarını parçalar.

 

Kötü Ruh: Diriliş (Evil Dead Rise)

Süre: 120dk

Tür: Fantastik, Korku

Yönetmen: Lee Cronin

Senarist: Lee Cronin

Oyuncular: Alyssa Sutherland, Lily Sullivan, Mia Challis

Giderek birbirlerinden uzaklaşmış olan iki kız kardeş, şeytani güç altındaki ölülerin istilası altında kalırlar. Hayatta kalabilmek için yapmaları gereken, aralarındaki farklılıkların üstesinden gelmektir. 18 yaş üstü izleyici kitlesine uygundur.

 

Üçlü Pürüz

Süre: 110dk

Tür: Komedi

Yönetmen: Vedat Uyar

Senarist: Astigmat Yazı Grubu

Oyuncular: Korhan Herduran, Emrah Kaman, Okan Çabalar

Fatih ve Eda, ailelerinden habersiz evlenmişlerdir. Arkadaşları Serhat'tan sahte nikah memurluğu yapmasını ve Adana'da ailelerinin karşısında nikahlarını kıymalarını isterler. Adana'ya yaptıkları yolculukta nikah şahidi olarak yanlarında Haktan ve Utku da gelir. Fakat yolculukları sırasında başlarına gelen talihsizlikler düğüne yetişmelerini zorlaştırır.

 

Alem-i Cin 4 

 

Süre: 81dk

Tür: Korku

Yönetmen: Ahmet Arslan

Senarist: Alper Kıvılcım

Oyuncular: Merve Özel, Sefa Zengin, Onur Aziz Özdemir

Üniversitedeki sevgilisi Azat ile evlenen İrem'in evliliği çok iyi gitmektedir. Hamile olmasıyla mutluluklarına mutluluk katılan çiftin hayatı İrem'in sürekli aynı kabusları görmeye başlamasıyla gölgelenir. Psikiyatrist bunu İrem'in çocukken babasını aniden kaybetmesi ile yaşadığı korkuya bağlar. Fakat İrem bir süre sonra kabuslarının aslında gerçek olduğunu fark eder. Karnında büyüyen bebeğin ise cinler tarafından büyü ile yapıldığının farkında bile değildir.

 

İntikam Oyunları 

Süre: 124dk

Tür: Aksiyon, Dram

Yönetmen: Servet Aksoy

Senarist: Servet Aksoy , Reyber Karacan

Oyuncular: Barış Küçükgüler, Wilma Elles, Turan Güneş

Ümit, küçük bir çocukken babası gözlerinin önünde öldürülmüştür. Babasını ülkenin en büyük mafya baronları öldürmüştür. Bunun üzerine yakınları tarafından yurtdışına kaçırılan Ümit, içinde intikam duygusuyla büyür. Yıllar sonra, dünyanın en önemli hackerlarından biri olarak ülkesine döner ve babasını öldüren insanlardan birer birer intikam almaya başlar. Fakat onu bir sürpriz bekliyordur.