Tom Holland’ın Kısa Filmi "Last Call" Tribeca Film Festivalinde Prömiyeri Olacak!

26.04.2023 12:42
Tom Holland’ın Kısa Filmi

Başrolünü Tom Holland'ın üstlendiği kısa film “Last Call”un prömiyeri Tribeca Film Festivali'nde yapılacak.

Kısa film, Tom Holland’ın küçük kardeşi Harry Holland tarafından yönetiliyor ve aynı zamanda “Birdman” filminden de tanıdığımız Lindsay Duncan'a yer veriyor.

"Last Call", oğluyla yeniden bağ kurmaya çalışan çaresiz bir anne olan Kate'in hikayesini anlatıyor. Bariz bir boşlukta gezinen Kate, sonunda geçmişine musallat olan soruları sorma şansına sahip olacak ve geleceğine karar verecek.

Film kısmen akıl sağlığı üzerine bir keşif niteliğinde ve Harry Holland, projenin bir parçası olarak hayır kurumları ve ilgili kişilere danışarak kapsamlı bir araştırma yapmış. Senaristliğinde Will South’un ortak olduğu film yapımcılığını Marie-Elena Dyche üstleniyor.

Harry Holland, modern dünya tarafından her zamankinden daha fazla açığa çıkan zihinsel zayıflıklarımız hakkında konuşmaya başlamak için bir film yapmak istediğini belirtti. Daha önce “In The Middle of the Night” adlı kısa filmin yanı sıra müzik videoları ve mini dokümanlar yönetti. Şu anda ilk uzun metrajlı projesi üzerinde çalışıyor.

Salaud Morisset, filmin uluslararası satışlarını temsil ediyor. Şirketten yapılan açıklamada, Harry'nin genç yetişkinler arasındaki akıl sağlığı sorunlarına ışık tutan hassas ama güçlü filmi “Last Call”dan etkilendiklerini ve her yaştan izleyicide yankı uyandıran önemli bir film olduğuna inandıklarını belirtti.

Kaynak: Variety