Johnny Depp’in “Jeanne du Barry” Filmi Cannes’ta 7 Dakika Alkışlandı!

17.05.2023 13:21
Johnny Depp’in “Jeanne du Barry” Filmi Cannes’ta 7 Dakika Alkışlandı!

“Jeanne du Barry” Cannes Film Festivali’nin açılışını yaptı.

Amber Heard ile 2022'de verdiği uzun hukuk mücadelesinden bu yana toplum içine pek çıkmayan Johnny Depp, salı gecesi Cannes Film Festivali'nin açılış gecesi filmi “Jeanne Du Barry” filminin galasında yedi dakika ayakta alkışlandı. Depp ayrıca, destekleyici bir hayran tarafından karşılanarak Cannes’a geldi.

Filmin yönetmeni ve yıldızı Maïwenn de kısa bir süre mikrofonu eline alırken gözyaşlarına boğuldu; “Bu anı sevgilimle, yapımcımla, Le Pacte ile paylaşmak istiyorum” dedi. "Finansmanı zor bir yapımdı... ve bu anı buradaki tüm ekibimle paylaşmak istiyorum."

Jeanne du Barry”, 18. yüzyıl Fransa'sında işçi sınıfından bir kadın olan ve toplumsal mertebeleri yükselten, Kral XV. Louis'in sevgilisi Jeanne Vaubernier’e odaklanıyor. İşçi sınıfı kökleri, onu kralın sarayında sosyal bir parya haline getiriyor. Filmde Maiwenn’i Jeanne Vaubernier, Depp’i de Kral XV. Louis olarak görüyoruz.

Jeanne du Barry” filminde Maïwenn ve Depp'e Benjamin Lavernhe, Pierre Richard, Melvil Poupaud ve Pascal Greggory gibi isimler eşlik ediyor.