Kerem Bürsin’in Dizisi "Gün Işığım"a Yeni Bir İsim Daha Katıldı!

29.05.2023 11:03
Kerem Bürsin’in Dizisi

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın yer alacağı "Gün Işığım" dizisinin oyuncu görüşmelerinin devam etmesiyle usta bir isim daha kadroya eklendi.

Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan'ın başrollerini üstlendiği "Gün Işığım" dizisi, izleyiciler tarafından büyük bir merakla bekleniyor. Ay Yapım işi olan ve Ali Bilgin'in yöneteceği dizi, senarist Kübra Sülün'ün kaleme aldığı bir hikayeye sahip olacak. Kadrosuna usta bir isim daha yer eklendi. Şerif Erol, dizinin ekibine katılarak önemli bir karakteri canlandıracak. İlter karakterine hayat verecek olan Şerif Erol, Alaca ailesinin uzun yıllardır hizmetçilik yapan sadık bir uşağını canlandıracak. Deneyimi ve oyunculuk yeteneğiyle, "Gün Işığım" dizisine büyük bir katkı sağlayacağı kesin. Dizinin hangi kanalda yayınlanacağı ise daha belli değil.

Dizide ismi henüz kesin olmamakla beraber Oğuz Alaca, babasıyla arası bozulup yıllar önce evden ayrılan ve kendi kurduğu uygulamayı Mayorka'da satıp lüks bir hayat süren bir karakterdir. Ancak babasının vefatı ve vasiyeti üzerine İstanbul'a geri dönmek zorunda kalır. Babası Vahit Alaca bıraktığı mektupta, Oğuz'dan tek bir şey istenmektedir: Müge ile olan ikinci evliliğinden doğan 3 çocuğunun velayetini kabul etmesidir. Bu sırada Oğuz'un yolu, ilginç bir şekilde sahte evlilik çetesinin üyesi olan Leyla ile kesişir.

Dizide, Oğuz'un abisi Umut’u, halası Füsun’u, 3 kardeşini ve Leyla'nın aile fertlerini canlandıracak oyuncular için oyuncu seçmeleri hızla devam etmektedir.

Kaynak: Birsen Altuntaş