“Transformers: Canavarların Yükselişi” Filminden Yeni Görseller!

05.06.2023 11:51
“Transformers: Canavarların Yükselişi” Filminden Yeni Görseller!

Transformers serisinin 7. filmi “Transformers: Canavarların Yükselişi”nden (Transformers: Rise of the Beasts) yeni görseller!

Tüm dünyadabüyük bir hayran kitlesine sahip olan Transformers serisinin yeni filmi “Transformers: Canavarların Yükselişi”nden (Transformers: Rise of the Beasts) yeni görseller paylaşıldı. “Transformers: Canavarların Yükselişi”, filminde Otobotlarla birlikte ‘90’larda bir maceraya çıkacağız ve Dünya’da Otobotlarla savaşında yepyeni bir Transformer türü olan Maximal’ler ile tanışacağız Yönetmen koltuğunda Steven Caple Jr.’ın oturduğu filmin oyuncu kadrosunda Anthony Ramos, Dominique Fishback, Tobe Nwigwe, Michelle Yeoh, Peter Dinklage, Ron Perlman, Peter Cullen ve Pete Davidson gibi isimler yer alıyor.

"Transformers: Canavarların Yükselişi" filminin konusu ne?

1994 yılında geçen filmde, eski ABD ordu eri Noah Diaz (Anthony Ramos) ailesini geçindirmek için elinden gelenin en iyisini yapmaya çalışsa da kendine doğru düzgün bir iş fırsatı bulamaz. Noah bir dizi olay sonucunda kendisini Autobotlar Optimus Prime, Bumblebee, Arcee ve Mirage’ın yanında bulur. Bu arada Ellis Adası’ndaki arkeolojik müzede 25 yaşındaki araştırmacı Elena Wallace (Dominique Fishback) yanlışlıkla antik bir heykelin içinde gizli bulunan uzaylı işaretini tetikler. Çağrıyı alan Noah ve Autobotlar, tam da kötü Terrorcon Scourge ve sürüngen robotik Sweeplerin saldırdığı anda yetişir. Fakat Scourge, akıl almaz bir boyuta ve yıkıcı bir güce sahip bir varlık olan Unicron’u çağırma yeteneğine sahip gizemli bir eseri kaçırmayı başarır. Noah ve Elena, dünyanın yok edilmesini önlemek için Autobotlarla güçlerini birleştirirler. Yine de güçlü Autobotlar bile şaşırtıcı bir grup robot canavar olan yeni, güçlü Transformers varlıkları Maximallar için hazırlıklı değildir.

"Transformers: Canavarların Yükselişi" ne zaman vizyona girecek?

Transformers: Canavarların Yükselişi” filmi 9 Haziran 2023'de vizyona girecek.