Televizyonda En Çok İzlenen Yerli Diziler! (28 Mayıs - 3 Haziran 2023)

06.06.2023 14:20
Televizyonda En Çok İzlenen Yerli Diziler! (28 Mayıs - 3 Haziran 2023)

28 Mayıs - 3 Haziran haftasında televizyon ekranlarında en çok izlenen yerli diziler belli oldu!

Yalı Çapkını”, geçtiğimiz bu hafta yeni bölümü ile tekrar zirveye çıktı. Onu, son zamanların en ses getiren yapımlarından  “Kızılcık Şerbeti” izledi. Üçüncü sırada ise 100. bölümü yayınlanan “Gönül Dağı” var.

“Son zamanlarda TV’de en çok neler izleniyor?” diye merak ediyorsanız, bu liste size rehber olabilir.

 

1 - Yalı Çapkını (S01 - B35)

Star TV

Varlıklı bir ailenin oğlu olan Ferit, sefahati ile ünlüdür. Bunun üzerine dedesi Halis Ağa, Ferit’in evine polis baskını yaptırır ve memleketi Gaziantep'ten yakın oldukları bir ailenin kızını torununa gelin olarak almaya karar verir.


2 - Kızılcık Şerbeti (S01 - B28)

Show TV

Birbirinden farklı iki kültüre sahip iki ailenin çocukları 'Doğa' (Sıla Türkoğlu) ve 'Fatih’in (Doğukan Güngör), hızlı bir nikahla hayatlarını birleştirmesinin ardından ardı ardına gelen olayları anlatıyor.


3 - Gönül Dağı (S03 - B100)

TRT 1

Bir gün çocukluk aşkı Dilek'e yeniden kavuşmanın hayalini kuran Taner ve iki kuzeni, kısıtlı imkanlarla mücadele ederken, unutulmaz bir olayın yolunu açar.


4 - Camdaki Kız (S03 - B80)

Kanal D

Nalan, sıcaklığıyla herkesin ilk görüşte sevgisini kazanan güzel bir genç kadındır. Ailenin tek çocuğu olarak büyümüş el bebeği gül bebeği, varoluşun içinde yaşamış ve Nalan'ın en iyi okulları şerefle bitirdiği, Türkiye'nin en büyük otel zincirini bulan Köroğlu firmasının mimar olarak kendisinden daha çok koştuğu Sedat Köroğlu' ile evlilik.

Havva. Nalan ve Sedat, geçmişlerinde sakladıkları karanlık sırlardan uzaklaştıklarını düşünerek bu masalda umutla el ele yürümeye başlasalar da; yakında hayatları gerçek karanlığa gömülecek.

 

5 - Ömer (S01 - B19)

Star TV

Müezzin Ömer’in kendisinden yaşça büyük Gamze’ye aşık olması hayatındaki tüm dengeleri değiştirecektir.


6 - Kuruluş Osman (S04 - B128)

atv

20 Kasım 2019'da ilk bölümü yayınlanan dizi Bozdağ Film'in yapımcılığını üstlendiği yönetmenlik koltuğunda Metin Günay'ın oturduğu senaryosunu Mehmet Bozdağ'ın yazdığı Diriliş Ertuğrul'un devamı düşüncesinde tarih, macera ve drama türünde hazırlanan bir Türk dizisidir.

Dizi, adından da anlaşılacağı üzere Osmanlı İmparatorluğu'nun kurucusu Ertuğrul Gazi'nin oğlu Osman Bey'in hayatını betimlemektedir.


7 - Aile (S01 - B13)

Show TV

"Aile" dizisi, bilinen, önde gelen ailelerden olan Soykanlar’ın başındaki Aslan ile onunla benzer bir yarayı taşıyan psikolog Devin’in tanışmasıyla aile içinde değişen dengeleri konu alıyor. Bu bağlamda da ‘aile’ kavramının tartışmalı yönlerini irdeliyor.


8 - Alparslan: Büyük Selçuklu (S2 - B58)

TRT1

11. yüzyılda zaferleri ile imparatorluğu genişleten Selçuklu hanedanının ikinci padişahı Sultan Alparslan'ın hayatını ve zaferlerini anlatan dizi Uyanış: Büyük Selçuklu dizisinin devamı niteliğindedir.


9 - Al Sancak (S01 - B17)

TRT1

Pençe Timi komutanı Yüzbaşı Ali Banazl ani bir istihbarat alında hemen timini toplar. ‘’Beyaz Melek’’ kod adını kullanan şüpheli bir kaynaktan gelen istihbarata göre yurt dışında bir adada çok önemli bir buluşma gerçekleşecektir.

 

10 - Ben Bu Cihana Sığmazam (S01 - B33) 

atv

Devlet adına görev yapan ve bir sabotaj kurbanı olan kardeşinin intikamını almaya andiçen Cezayir, ölü taklidi yaparak yeni bir hayata başlar ancak onun için bu hayattan kopmak kolay olmaz.


Kaynak: Box Office Türkiye