Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (23 Haziran 2023)

23.06.2023 11:00

Bu hafta 3’ü yerli 5 film vizyona giriyor!

Aralarında Jennifer Lawrence'lı komedi filmi "Büyü de Gel" de var.

Ayrıca, vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in "Vizyonda Neler Var?" programı ile yukarıda da inceleyebilirsiniz! (videoda bahsi geçen "Kaygısız Baş" filmi program hazırlandıktan sonra ertelenmiştir)

 

Büyü De Gel (No Hard Feelings)

Süre: 103dk

Tür: Dram, Komedi, Romantik

Yönetmen: Gene Stupnitsky

Senarist: Gene Stupnitsky , John Phillips

Oyuncular: Jennifer Lawrence, Andrew Barth Feldman, Natalie Morales

Nakit paraya ihtiyacı olan bir teslimat şoförü, son derecede beceriksiz genç oğullarıyla çıkacak birini arayan bir çiftin teklifini kabul eder.

 

Afacanlar İş Başında (2 kleine kleutertjes: Een dag om nooit te vergeten)

Süre: 67dk

Tür: Animasyon

Yönetmen: Wip Vernooij

Senarist: Marc Veerkamp

Bu heyecan verici macerada tipik bir Hollanda kasabasında yaşayan Joey ve Anna, yerel çiftlikten kaçan çok tatlı bir bebek keçinin peşinden gitmelilerdir.

 

Tebessüm

Süre: 91dk

Tür: Dram, Komedi

Yönetmen: Sezgin Cengiz , Siyar Gedik

Senarist: Sezgin Cengiz

Oyuncular: Onur Buldu, Emir Çubukçu, Seda Türkmen

Çevresi tarafından asık suratlılığı ve asosyalliği ile tanınan Mustafa, İstanbul’da bir devlet dairesinde arşiv bölümünde çalışmaktadır. Mustafa’nın iş yerinden arkadaşı Zeki, her fırsatta Mustafa’nın asık suratlılığını eleştirmektedir. Mustafa’nın imajından hoşnutsuzluğunu bilen Zeki, kendi uydurduğu bir hikayeyle Mustafa’yı etkileyerek, saçlarını sarıya boyamaya ve gülümser gözükmesi için dudak kenarını kesmeye ikna eder. Radikal bir imaj değişikliğine giden Mustafa için bundan sonra hayatında, pek de gülünecek bir şey kalmaz. Henüz yarası kabuk bile tutmamışken, babasının Denizli’ de hastaneye kaldırılıp, bacağının kesildiğini öğrenir. Kesik bacağı gömmekle vazifelendirilen sarı saçlı, yüzü yaralı Mustafa ve her şeye sinirlenip öfkelenen amcasının oğlu Mehmet, kendilerini beklenmedik hataların ve absürtlüklerin içinde bulurlar.

 

Haile: Bir Aile Kâbusu

Süre: 90dk

Tür: Korku

Yönetmen: Alper Mestçi

Oyuncular: İpek Arkan, Zeynep Urhan, Emre Kılın

Kemal'in aşık olduğu kadın kendisiyle değil abisi ile evlendirilir. Bu olaydan sonra Kemal, bütün köyün sonunu getirecek olaylar silsilesine sebep olur ve lanetli bir büyü 25 yıl sonra tekrar açığa çıkar. Kendisini bu olayların merkezinde bulan Damla, geçmişiyle yüzleşecektir..

 

Adalet

Süre: 89dk

Tür: Aksiyon

Yönetmen: Özgür Bakar

Senarist: Bilal Kalyoncu , Koray Yeltekin

Oyuncular: Çağan Atakan Arslan, Eslem Akar, Ufuk Özkan

Emir, sınır ötesi bir operasyonda kardeşi gibi gördüğü arkadaşının şehit oluşuna şahit olur. Bu travmatik olay sonrası hizmet ettiği özel harekat biriminden ayrılıp gözlerden uzak bir hayat yaşamaya başlar. Fakat işler planladığı gibi gitmez. Yeni hayatındaki dostları vahşiçe katledilir ve Emir'in karanlık geçmişi gün yüzüne çıkar. Sonrasında Emir, adaleti kendi sağlamak için mafyaya karşı mücadele verecektir.