Oktay Kaynarca, "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" ile Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde Aday Gösterildi!

03.07.2023 09:41
Oktay Kaynarca,

Ünlü aktör Oktay Kaynarca, 2 yıl önce sona eren "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisiyle 2023 Seul Uluslararası Drama Ödülleri'nde aday gösterildi.

Ünlü aktör Oktay Kaynarca, aynı zamanda yapımcılığını üstlendiği "Ben Bu Cihana Sığmazam" dizisinin yeni sezonu için çalışmalara başladı. Bu sırada, heyecanla beklenen, 21 Eylül tarihinde düzenlecek ve Kore kanalı KBS 2TV'de seyirciyle buluşacak olan 2023 Seul Uluslararası Drama Ödülleri adaylarını açıkladı. Oktay Kaynarca, 2 yıl önce final yapan ve büyük bir izleyici kitlesine sahip olan "Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz" dizisiyle aday gösterildiği öğrenildi. Ödüllerin sahiplerini bulacağı tören büyük bir merakla bekleniyor.

Ödül töreninde, yurtdışına “The Father” adıyla uyarlanan “Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz” dizisiyle Oktay Kaynarca,En İyi Aktör” dalında yarışıyor olacak. Aynı dalda aday gösterilen isimler arasında Fransız oyuncu Eric Cantona, 55. Primetime Emmy Ödülleri’nde En İyi Erkek Oyuncu ödülünü kazanan Michael Chiklis, Spyros Papadopoulos, Navid Mohammadzadeh ve Wei Fan da bulunuyor. 20-22 Eylül tarihleri arasında düzenlenecek olan ve Seul Uluslararası Drama Ödülleri, Kültür, Spor ve Turizm Bakanlığı, Seul Büyükşehir Hükümeti ve KBS, MBC, SBS, EBS ve CBS kanalları tarafından desteklenen ödül töreninde 24 dizi ve 30 aday yarışacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş