"Barbie" Film Albümü: Tüm Şarkılar, Sanatçılar ve Daha Fazlası!

14.07.2023 10:50

Greta Gerwig'in pembe rüya filmi “Barbie” hakkında bilinen her şeyi, sanatçı listesini ve diğer detayları sizler için derledik!

Yazın en büyük ve en pembe filmlerinden birinin Greta Gerwig'in “Barbie” filmi olduğu bir gerçek. Margot Robbie, Ryan Gosling ve bunlar gibi birçok oyuncunun yer aldığı film, Barbie'nin gerçek dünya ile bağlantısını keşfetmesini ve sadece bir oyuncaktan daha fazlası olduğunu fark etmesini anlatıyor.

Hayranlar, filmin müzik listesinin nasıl olacağını merak ediyorlar. Halihazırda Aqua adlı grup tarafından Barbie'ye adanmış, 1997'de yazılan ve seslendirilen klasik hit “Barbie Girl” şarkısı var. Pop yıldızı Dua Lipa'nın kadroda yer aldığı duyurulduğunda, müzik listesiyle ilgili heyecan daha da artmıştı. Ve artık film albümününde kimlerin yer alacağını ve diğer tüm eğlenceli detayları biliyoruz.

"Barbie" film albümü, sektörün en büyük şarkıcıları ve rapçilerinden oluşuyor ve bazı eğlenceli sürprizler de içeriyor.

Barbie: The Album için sanatçı listesini özel olarak duyurdu ve liste zaten son derece etkileyici olmasına rağmen, albüm 21 Temmuz'da yayınlandığında daha fazlasının da açıklanacağı belirtildi.

 

İşte Barbie filminin muhteşem sanatçı ve müzik listesi!

Ava Max - 'Choose Your Fighter'

Billie Eilish ­- 'What Was I Made For?'

Charli XCX - 'Speed Drive'

Dominic Fike - 'Hey Blondie'

Dua Lipa - 'Dance The Night'

Fifty Fifty ve Kali - 'Barbie Dreams'

Gayle - 'Butterflies'

Haim - 'Home'

Karol G ve Aldo Ranks - 'WATITI'

Khalid - 'Silver Platter'

Lizzo - 'Pink'

Nicki Minaj & Ice Spice ve Aqua - 'Barbie World'

PinkPantheress - 'Angel'

Ryan Gosling - 'I'm Just Ken'

Tame Impala - 'Journey To The Real World'

The Kid Laroi - 'Forever & Again'

Açıklandığı an itibarıyla, müzik listesinde henüz açıklanmayan önemli bir sanatçı bulunuyordu. Bu kişinin Sam Smith, Taylor Swift veya Lady Gaga'nın olabileceği söylentileri vardı. Ancak daha sonra Mark Ronson'un Billie Eilish'e atıfta bulunduğu ortaya çıktı. Eilish, şarkının tamamını ve müzik videosunu 13 Temmuz'da yayınladı. Bu güzel baladın müzik videosunda Eilish, geçmiş kırmızı halı kıyafetlerine bakarken bir insanı insan yapan şeyi anlamaya çalışıyor.

Kaynak: Dexerto

  • Dua Lipa

  • Aqua

  • Billie Eilish

  • Nicki Minaj