Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (14 Temmuz 2023)

14.07.2023 11:02

Bu hafta 2’si yerli 7 film vizyona giriyor!

Aralarında yılın beklenen filmlerinden "Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm" ve Jim Broadbent'in başrolde olduğu "Harold Fry'ın Beklenmedik Yolculuğu" da var.

Ayrıca, vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in "Vizyonda Neler Var?" programı ile yukarıda da inceleyebilirsiniz!

 

Görevimiz Tehlike - Ölümcül Hesaplaşma Birinci Bölüm (Mission Impossible - Dead Reckoning Part One)

Süre: 163dk

Tür: Aksiyon, Gerilim, Macera

Yönetmen: Christopher McQuarrie

Senarist: Christopher McQuarrie

Oyuncular: Tom Cruise, Hayley Atwell, Ving Rhames

Film, tehlikeli bir silah yanlış kişilerin eline düşmeden önce bu silahın yerini bulmaya çalışan Ethan Hunt ve IMF (Mission Impossible Force) ekibini konu alıyor.

 

Resif: Kanlı Takip (The Reef: Stalked)

Süre: 93dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Andrew Traucki

Senarist: Andrew Traucki

Oyuncular: Teressa Liane, Anne Truong, Kate Lister

Kız kardeşinin ölümünden sonra Nic, küçük kız kardeşi ve iki arkadaşı Pasifik Adaları'nda kano sporu yaparak teselli bulurlar. Yolculuklarının üzerinden birkaç saat geçmeden kadınlar bir köpek balığı tarafından takip edilmeye başlar. Kadınlar el ele vermeli, korkularıyla yüzleşmeli ve birbirlerini kurtarmalıdırlar.

 

Harold Fry'ın Beklenmedik Yolculuğu (The Unlikely Pilgrimage of Harold Fry)

Süre: 108dk

Tür: Dram

Yönetmen: Hettie Macdonald

Oyuncular: Jim Broadbent, Penelope Wilton, Earl Cave

Harold Fry, emekli bir memurdur. Eski iş arkadaşı Queenie'nin kanser olduğunu öğrenince ona moral vermek için bir mektup yazar. Mektubu postaya verecekken bir anda elden teslim etme kararı alır ve arkadaşının yatırıldığı 800 km uzaktaki bakım evine yürüme macerası başlamış olur. Bu yürüyüşü sırasında geçmişte yaptığı hataları, kaybettikleri ve başarıları ile yüz yüze gelir ve hayatı tekrar keşfeder.

 

Çılgın Dostum Finnik (Finnick)

Süre: 85dk

Tür: Animasyon, Komedi, Macera

Yönetmen: Denis Chernov

Senarist: Neil Landau , Tatiana Belova , Denis Chernov , Aleksandr Kim , Lev Murzenko

Tatlı Finnick, yaşadığı evin sahipleriyle pek iyi geçinememektedir. Bu yüzden onları kendi yöntemleriyle bir bir kovmayı başarır. Ta ki Christine gelene kadar. Christine zekidir ve dedektifliğe merak salmıştır. Finnick'in itirazlarıan rağmen onun arkadaş olmayı başarır. İkili kendilerini tüm şehri etkisi altına alan bir gizemi çözmek için heyecanlı bir maceranın içinde bulacaklardır.

 

Tanrının Unuttuğu Yer (Vanskabte Land)

Süre: 143dk

Tür: Dram

Yönetmen: Hlynur Pálmason

Senarist: Hlynur Pálmason

Oyuncular: Elliott Crosset Hove, Ingvar Eggert Sigurðsson, Victoria Carmen Sonne

Danimarkalı genç bir rahip, 19. yüzyılın sonlarında İzlanda'nın uzak bir bölgesine doğru bir yolculuğa çıkar. Amacı bir kilise inşa etmek ve insanlarının fotoğrafını çekmektir. Fakat rahip, doğayla ve adanın halkı ile karşı karşıya kaldıkça asıl amacından, kendi ideallerinden ve ahlaki anlayışından uzaklaşmaya başlar.

 

Semur 4: Mahşer

Süre: 79dk

Tür: Korku

Yönetmen: Hakkı Kaplan

Senarist: Melisa Coşkunarslan

Oyuncular: Osman Cavcı, Kaan Şahin, Mecbure Bozyel

Ozan'ın hiç kimsesi yoktur. Fakat bir gün kendisine bir evin miras kaldığı haberini alır. Paraya ihtiyaç duyduğu için bir emlakçıyla anlaşıp evi satmaya karar vermiştir. Satış işlemlerine yanına arkadaşlarını da alıp giden Ozan, işlemlerin uzaması sonucu arkadaşlarıyla birlikte bir gece bu evde kalır. Fakat bu evde sabaha çıkmak imkansıza yakındır.

 

Cinnas

Süre: 90dk

Tür: Korku

Yönetmen: Elvin Abdulla

Senarist: Elvin Abdulla , Nijat Dadashov

Oyuncular:  Hikmet Rehimov, Pervin Abiyeva

İlkin, günlerdir gördüğü bir rüyadan etkilenip babasının ve dedesinin kaybolduğu eski eve gitmek istediğine karar verir. Annesi karşı çıksa da İlkin arkadaşlarıyla o eve gider. Başta her şeyin normal göründüğü evin daha sonra şeytani ruhlar ve cinler tarafından ele geçirildiğini öğreneceklerdir. Ev, İlkin ve arkadaşları için dehşet dolu bir geceyi beraberinde getirecektir.