"Oppenheimer” Oyuncuları Londra Galasını Terk Etti!

19.07.2023 10:52

SAG-AFTRA'nın resmi grev çağrısı yaklaşırken, 'Oppenheimer' oyuncu kadrosu, Londra galasından önce gösterimden ayrıldı!

"Oppenheimer" yönetmeni Christopher Nolan, filmiyle ilgili olarak Londra galasında bulunan kalabalığa, oyuncu kadrosunun ayrıldığını ve SAG-AFTRA'nın greve gitmek için dövizlerini yazmaya gittiklerini söyledi.

Nolan, sahneden şunları iletti: "Cillian Murphy liderliğindeki inanılmaz oyuncu kadromuzun çalışmalarını takdir etmek zorundayım. Liste çok uzun - Robert Downey Jr, Matt Damon, Emily Blunt, Florence Pugh, Kenneth Branagh, Rami Malek ve daha pek çok isim... Onları burada kırmızı halıda görmüştünüz. Ne yazık ki, onlar şu anda kendi gösteri dövizlerini yazmak üzere ayrıldılar çünkü SAG tarafından yakın zamanda gerçekleşeceğine inandığımız, Yazarlar Birliği gibi bir sendikanın çalışan üyeleri için adil ücretler mücadelesine destek vermek amacıyla bir greve katılıyorlar.

Emily Blunt da, bu olay öncesinde kırmızı halıda sendikanın liderliğinin resmi olarak bir grevi onaylaması durumunda kendisi ve diğer oyuncu kadrosu üyelerinin etkinlikten ayrılacaklarını söylemişti.

SAG-AFTRA'nın liderliği, Pasifik Saati ile öğlen saat 12:00'de, bir sonraki adımlarını tartışmak üzere bir basın toplantısı planlanmış durumda.

Kaynak: Deadline