Tabii Platformundaki “Kuzgun” Dizisine İki Önemli İsim Katıldı!

27.07.2023 13:41
Tabii Platformundaki “Kuzgun” Dizisine İki Önemli İsim Katıldı!

TRT'nin dijital platformu Tabii'nin izleyici kitlesini heyecanlandıran "Kuzgun" dizisi, kadrosuna iki yeni yetenekli ismi daha ekledi.

Tabii platformu, izleyicileriyle buluşturduğu birçok yerli dizinin ardından şimdi de Nart Medya imzalı "Kuzgun" dizisiyle dikkat çekiyor. Yönetmen koltuğunda Seyit Özcan Giden'in oturduğu bu dizi, doğuştan gelen kötülüğü görme ve açığa çıkarma yeteneğine sahip Mehmet Kuzgun'un sıra dışı maceralarını izleyicilere aktarıyor. 10 bölümden oluşacak dizinin kadrosuna ise yeni bir yetenekli isim daha katıldı.

Gökçe Eyüboğlu, Show TV'de yayınlanan "Maviye Sürgün" dizisindeki konuk performansının ardından şimdi de "Kuzgun" dizisinde kamera karşısına geçiyor. Başarılı oyuncu, 5. Bölümden itibaren şifacı Rezzan karakterine hayat verecek. Dizinin diğer yeni oyuncusu ise deneyimli isim Sacide Taşaner olacak. Taşaner, dizide bir tıp uzmanını canlandıracak ve izleyicilere muhteşem bir performans sunmaya hazırlanıyor.

Başrolünde Berk Hakman'ın olduğu dizinin güçlü oyuncu kadrosunda Elifcan Ongurlar, Anıl İlter, Edip Saner ve Mahir İpek gibi yetenekli isimler de yer alıyor. 

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Gökçe Eyüboğlu

  • Sacide Taşaner

  • Berk Hakman