Zac Efron ve Jeremy Allen White'ın Oynadığı “The Iron Claw” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

02.08.2023 13:50
Zac Efron ve Jeremy Allen White'ın Oynadığı “The Iron Claw” Filminin Vizyon Tarihi Açıklandı!

Zac Efron ve Jeremy Allen White'ın başrollerini paylaştığı spor draması "The Iron Claw"ı, yılbaşına yakın zamanlarda sinemalarda yayınlayacak!

Film, 22 Aralık'ta prömiyerini yapacak ve bu tarih, Universal ve Illumination'un animasyon komedisi "Migration" adlı çok farklı bir türdeki aile filmiyle aynı güne denk geliyor. Jason Momoa'nın süper kahraman devam filmi "Aquaman and the Lost Kingdom" birkaç gün önce büyük ekrana gelmesi beklenirken, gösterişli müzikal uyarlaması "The Color Purple" ise biraz daha sonra gösterime girecek.

Önemli ödül sezonu çıkışına rağmen, "The Iron Claw" şu anda post prodüksiyon aşamasında ve film festivallerinde dolaşması beklenmiyor.

Sean Durkin tarafından yazılan ve yönetilen "The Iron Claw", 1980'lerin başlarında yoğun rekabetin yaşandığı profesyonel güreş dünyasında tarihe geçen Von Erich ailesinin trajik, gerçek hikayesini anlatıyor. Kardeşler, güreş ringi içinde mücadele etmek zorunda kaldılar, ancak dışarıda "Von Erich laneti" olarak bilinen bir dizi trajediyle karşı karşıya kalıyor.

Filmin içinde, Zac Efron ‘Kevin Von Erich’i canlandırırken, Jeremy Allen White ise ‘Kerry Von Erich'i canlandırıyor. Harris Dickinson ise ‘David Von Erich’, Holt McCallany ‘Fritz Von Erich’, Maura Tierney ailenin matriği ‘Doris’ ve Lily James ise Kevin'ın eşi ‘Pam’ rolünde yer alıyor.

"The Iron Claw"dan yeni bir sahne yayınladı. Bu sahnede, kasları güçlendirilmiş kardeşlerin duygusal bir anı yer alıyor. "The Bear" dizisiyle ünlenen White, rolü için 40 pound kas kazandığını söylüyor.

Kaynak: Variety