Erotik Gerilim “Fair Play” Filminden İlk Fragman!

15.08.2023 13:26

Phoebe Dynevor ve Alden Ehrenreich’i başrollere taşıyan “Fair Play” filminden ilk fragman geldi!

Netflix’in bu yılki Sundance Film Festivali'nde 20 milyon dolara satın aldığı erotik gerilim türündeki "Fair Play" filminden ilk fragman yayınlandı.

Acımasız bir finans firmasında iktidar için mücadele eden güce aç bir çiftin karmaşık ilişkisi etrafında gelişen filmin başrollerinde “Bridgerton” dizisiyle yıldızı parlayan Phoebe Dynevor ve en son “Oppenheimer”da izlediğimiz Alden Ehrenreich yer alıyor. "Fair Play", yazar-yönetmen Chloe Domont'un ilk uzun metrajlı filmi olma özelliğini taşıyor. Filmde ayrıca Eddie Marsan, Rich Sommer ve Sebastian De Souza gibi isimler de yer alıyor.

Prömiyerinin ardından Searchlight ve Neon da dahil olmak üzere birçok önemli dağıtımcı arasında bir teklif verme savaşını ateşleyen “Fair Play” 13 Ekim'de Netflix üzerinden seyirci ile buluşacak. 

"Fair Play" filminin konusu ne?

Amansız bir finans firmasında gıpta ile bakılan bir terfi ihtimali ortaya çıkınca, özel hayatlarında birlikte olan Emily (Phoebe Dynevor) ve Luke (Alden Ehrenreich) arasındaki destekleyici dinamik uğursuz bir şeye dönüşmeye başlar. İlişkilerinde güç çatışmaları ortaya çıkarken, çift başarının gerçek bedeli ve hırsın sinir bozucu sınırlarıyla yüzleşmek zorunda kalacaktır.

Kaynak: Variety