“John Wick” Yan Yapımı “The Continental” Dizisinden Yeni Fragman!

10.08.2023 12:11

"John Wick" evreninde geçen "The Continental: From the World of John Wick" dizisinden yeni bir fragman geldi!

Dört ana "John Wick" filmine dayanan mini dizi "The Continental: From the World of John Wick" bu Eylül ayında seyirci ile buluşmaya hazırlanıyor. “The Continental” izleyicilere erken dönem “John Wick” evrenine bir bakış sunacak. Dizide Continental otellerininin geçmişine odaklanılacak.

Film serisinde Continental, birçok kiralık katili barındırmasıyla ünlü popüler bir otel zinciri. Bu mini dizide seyirciler, Continental otelinin nasıl kötü şöhretli bir suikast merkezi haline geldiğini görecek. Winston Scott (filmlerde Ian McShane tarafından canlandırılan) gibi popüler karakterler, 1970'lerin ortalarında New York'ta gençlik halleriyle karşımıza çıkacaklar.

Dizide genç Winston’ı Colin Woodell canlandırırken ona başta Mel Gibson olmak üzere Peter Greene, Ben Robson, Ayomide Adegun, Kate Nhung ve Katie McGrath gibi önemli isimler eşlik ediyor.

Albert Hughes, “The Continental”in ilk ve son bölümünü yönetecek, ikinci bölümün yönetmen koltuğunda ise Charlotte Brandstrom oturacak. Dizinin senaristliğini Greg Coolidge, Derek Kolstad, Shawn Simmons ve Kirk Ward üstleniyor. 

Üç kısma bölünecek olan dizi 22 Eylül Cuma günü başlayacak, ardından 2. Kısım 29 Eylül'de ve 3. Kısım 6 Ekim'de yayınlanacak. Peacock yapımı dizinin yayın haklarının ülkemizde bir platform tarafından alınıp alınmayacağı ise belli değil.