Florence Pugh “Tangled” Canlı-Aksiyon Filminde Rapunzel Olabilir!

14.08.2023 12:51
Florence Pugh “Tangled” Canlı-Aksiyon Filminde Rapunzel Olabilir!

Başarılı oyuncu Florence Pugh, "Karmakarışık" (Tangled) canlı-aksiyon filminde Rapunzel olarak karşımıza çıkabilir!

2010 yılında gösterime girdiğinde büyük başarı kazanan “Karmakarışık” (Tangled) da Disney’in canlı-aksiyon uyarlamaları arasına katılıyor. Hayat dolu Prenses Rapunzel ve büyülü saçlarının yer aldığı etkileyici peri masalı, hem çocukların hem de yetişkinlerin kalbini fethetmişti. “Karmakarışık” canlı-aksiyon uyarlamasının haberi ise bazı seyircileri pek de heyecanlandırmadı. Birçokları art arda gelen canlı-aksiyon uyarlamalarının sayısı karşısında bunalmış durumda. Disney ise devam eden senaristler ve oyuncular grevlerine karşın yeni projeler açıklamaya devam ediyor.

Karmakarışık” canlı aksiyon filminin duyurusu yeni yapılmış olsa da internette büyük bir kitle Rapunzel’in kim olması gerektiği konusunda hemfikir: oyunculuk kadar müzisyenlikte de başarılı olan Oscar adayı Florence Pugh.

Florence Pugh, Rapunzel için ilk seçim

Son söylentilere göre Disney de Rapunzel'in ikonik rolünü oynaması için oyuncu Florence Pugh'ya gözünü dikmiş durumda. “Küçük Kadınlar” (Lttle Women) ve “Oppenheimer” gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan Pugh, henüz sinemada kullanma şansını yakalayamadığı inanılmaz bir sese sahip. “Karmakarışık” için herhangi bir oyuncu kadrosu ve yaratıcı ekip duyurusu yapılmadan önce muhtemelen biraz zaman geçecek. Projenin nasıl ilerleyeceğini bekleyip göreceğiz.