"Dönence” Dizisinin Çekimlerinde Kavga Çıktı!

18.08.2023 12:44

Kanal D'nin popüler gençlik dizisi Dönence'nin çekimlerinde yaşanan anlaşmazlık sonucu çıkan kavga nedeniyle çekimlere bir haftalık ara verildi.

"Dönence" adlı dizi, salı akşamları ekrana geliyor ve izleyicileri etkilemeye devam ediyor. Serdar Gözelekli'nin yönetmenliğini üstlendiği bu D Media yapımı dizi, 2.97 reyting ile tüm seyirci kitlesi içinde, 20+ABC1 kategorisinde 2.96 reyting, AB kategorisinde ise 2.63 reyting alarak yüzde 11.16 izlenme payı elde ederek günün en çok izlenen dizisi unvanını kazandı.

Fakat, sevilen dizinin ekibi geçtiğimiz pazar günü gergin bir olay yaşadı. Dizinin başrol oyuncuları Sümeyye Aydoğan ve Nazlı Çetin arasında kaldıkları otelde bir tartışma meydana geldi. Sümeyye Aydoğan'ın yükselen sesiyle başlayan kavga, ekibin araya girmesi sayesinde büyümeden sona erdi.

"Dönence" dizisinin yapım şirketi, senaryo çalışmalarının devam etmesi sebebiyle sette bir haftalık aranın yapılacağını duyurdu. Dizi, 6. bölümünün çekimlerine 7 Ağustos Pazartesi günü başlayacak, bu nedenle önümüzdeki hafta yeni bir bölüm yayınlanmayacak.

Kaynak: Birsen Altuntaş