Gal Gadot'un Wonder Woman'i Geri Mi Dönüyor?

18.08.2023 11:25
Gal Gadot'un Wonder Woman'i Geri Mi Dönüyor?

James Gunn'ın DC Evreni’nde Gal Gadot'un Wonder Woman rolüne geri dönebilir!

James Gunn ve Peter Safran, DC Films'in başına geçerek Warner Bros'ta çizgi roman filmlerinin yeni bir dönemini başlatmıştı. Bu değişim beraberinde bazı zorlu kayıpları da getirdi. Gunn ve Safran'ın DC evreni, 'Tanrılar ve Canavarlar' fazıyla birlikte bazı karakterleri tutarken, çoğunlukla onları yeni baştan oluşturmaktadır. Bu değişimler, Henry Cavill'in Superman rolünden resmi olarak ayrıldığı ve Gal Gadot'un "Wonder Woman" rolünün de sona erdiği anlamına geliyor. Ayrıca, Patty Jenkins'in planladığı “Wonder Woman 3” filmi de iptal edildiğine dair söylentiler var.

Gal Gadot'un Wonder Woman rolüne geri dönüp dönmeyeceği sorusu, merak uyandıran bir röportajla daha da karmaşık hale geldi. Gadot, verdiği bir röportajda, oldukça ilginç açıklamalarda bulundu. “Heart Of Stone” filmi tanıtımı esnasında, Wonder Woman'i canlandırmaktan gerçekten keyif aldığını belirtti. Bu karakterin onun için çok önemli olduğunu belirtirken, James ve Peter'dan duyduğu kadarıyla da “Wonder Woman 3”ü birlikte geliştireceklerini söyleyince bu açıklamalar, hayranlar arasında heyecan yarattı.

Eğer Gadot haklıysa, Wonder Woman rolüne olan bağlılığı sürüyor gibi görünüyor. Bu da üçüncü bir Wonder Woman filmi ihtimalini canlandırıyor. Ancak, bu süreçte Patty Jenkins'in de yer alıp almayacağı belirsizliğini koruyor. 

Flash sonrası DC Evreni'nin tam planları belirsiz olsa da, Gadot'un Wonder Woman olarak devam etmesi mantıklı olurdu. Sadece bu yıl “Shazam! Fury Of The Gods” filminde önemli bir kameo sahnesi vardı, ayrıca “The Flash” filminde de ortaya çıktı. 

Yazar grevi devam ettiği için, muhtemelen bu konuda yakın zamanda daha fazla güncelleme gelmeyecektir. Ancak tüm Amazonlar için, Diana'nın bir sonraki macerası için umut olacağı görünüyor.

Kaynak: Empire