Vizyondaki Filmlerde Bu Hafta! (18 Ağustos 2023)

18.08.2023 10:16

Bu hafta 4'ü yerli 11 film vizyona giriyor!

Arlarında DC'nin yeni süper kahraman filmi "Blue Beetle" ile Melissa Barrera ve Paul Mescal'ı buluşturan "Carmen" de var.

Ayrıca, haftanın vizyon filmlerini Akdeniz ÜniFm'in "Vizyonda Neler Var?" programı ile yukarıda da inceleyebilirsiniz! ("The Isolation" filminin vizyon tarihi program kaydından sonra değiştirilmiştir.)

 

Blue Beetle

Süre: 127dk

Tür: Bilim Kurgu, Aksiyon

Yönetmen: Angel Manuel Soto

Senarist: Gareth Dunnet-Alcocer

Oyuncular:  Xolo Maridueña, Bruna Marquezine, Susan Sarandon

Meksikalı bir genç, kendisine süper güçlü zırh veren bir uzaylı bir böceği bulur. Bu noktadan sonra kendisinin süper kahraman yolculuğu başlar.

 

Bataklık (Quicksand)

Süre: 86dk

Tür: Gerilim, Korku

Yönetmen: Andres Beltran

Senarist: Matt Pitts

Oyuncular: Carolina Gaitan, Allan Hawco, Sebastian Eslava

Kolombiya yağmur ormanlarında yürüyüş yapan boşanma eşiğindeki bir evli çift, bataklıkta mahsur kalır. Ormanın zorluklarıyla başa çıkmaya çalışırken hayatta kalmak için birlikte çalışmaları gerekiyordur.

 

Carmen

Süre: 117dk

Tür: Dram, Müzikal

Yönetmen: Benjamin Millepied

Senarist: Loïc Barrere , Alexander Dinelaris

Oyuncular:  Melissa Barrera, Paul Mescal, Elsa Pataky

 2022 yapımı bir müzikal dram olan bu film, Benjamin Millepied'in yönetmenlik koltuğuna oturduğu ilk filmdir. Genç ve özgür bir kadın olan Carmen, annesi vahşice öldürülünce Meksika çöllerindeki evini terk etmek zorunda kalır ve kaçak bir şekilde Amerika'ya girer. Sınır muhafızı ve devriye ortağı Aidan ölümcül bir açmazın içine girince, ikilinin tek çaresi birlikte kaçmak olur.

 

Suikastçılar (The Collective)

Süre: 86dk

Tür: Aksiyon, Gerilim

Yönetmen: Tom DeNucci

Senarist: Jason James , Matthew Rogers

Oyuncular: Lucas Till, Ruby Rose, Don Johnson

Gizemli bir suikast teşkilatının yeni üyesi olan genç adam, ilk görevinde kendisini tehlikeli insan kaçakçıları grubunun izini sürerken bulur.

 

Suna

Süre: 102dk

Tür: Dram

Yönetmen: Çiğdem Sezgin

Senarist: Çiğdem Sezgin

Oyuncular: Nurcan Eren, Tarık Papuççuoğlu, Fırat Tanış

Suna Elli yaşında bir kadındır. Hiçbir geliri olmadığı için yaşlı bir adamla evlenerek kendine yaşayacak bir yer bulur. Adamla birlikte olmaktan nefret eden Suna, en sonunda depresyona girer ve gizli bir alkol problemi geliştirir.

 

Havas İlm-i Cin

Süre: 85dk

Tür: Korku

Yönetmen: Hasan Gökalp

Oyuncular: Elif Çapkın, Selçuk Kılıç, Fırat Kahraman

Geceleri sık sık paranormal olaylar yaşayan ve kabuslar gören Ali, gece yarıları ansızın korku ve panik içinde uyanır. Bu paranormal olaylar, Ali'nin nişanlısı Sinem'i de etkilemeye başlar. Çiftin başlarından geçen olaylar, kötü sonuçlara sebep olur.

 

İfrit-i Musallat

Süre: 90dk

Tür: Korku

Yönetmen: Raziye Sultan

Senarist: Raziye Sultan

Oyuncular: Emre Çelik, Alara Kuru, Taylan Tekci

Mazoşist bir otel sahibi olan Atilla, üç cin genine sahip olduktan sonra ölümsüz olacağına inanıyordur. Yakaladığı cinleri otelindeki müşterilere yedirip onların da cine dönüşmesini ve birbirlerini yemesini odasına kurduğu güvenlik kamerasından izler. Son kurbanları olarak ise yeni evli çift Asiye ve Eray'ı seçer.

 

Kaçak Avcılar

Tür: Aile, Komedi

Yönetmen: Fatih Yıldırım

Senarist: Fatih Yıldırım

Oyuncular: Meral Kaplan, Altuğ Seçkiner, Cem Sultan Karabulut

Çocukları ile hafta sonunu geçirmek üzere ormanda kamp yapan aile, bir anlık dalgınlıkla çocuklarını kaybederler. Kaybolan çocuklar bir taraftan ailelerini bulmaya çalışırken bir taraftan da ormana kaçak avcılık için gelen avcıların kabusu olurlar.

 

Kahraman Yarışçılar (The Silk Road Rally)

Süre: 92dk

Tür: Animasyon, Aile, Komedi

Yönetmen: Ross Venokur

Senarist: Ross Venokur

Zhi, tatlı bir pigme lemurudur. En büyük hayali ise bir gün başarılı bir yarışçı olabilmektir. Hayaline ulaşmak için büyük annesinin yanından ayrılan Zhi, dünyanın dört bir yanından gelen hayvanlara karşı kazanmak için "İpek Yolu" rallisine katılır. En büyük destekçisi ise keçi dostu Gnash'tır. Zorluklar ve mücadelelerle dolu bu yarışı Zhi kazanabilecek midir?

 

Büyülü Kahramanlar: Büyük Macera (Koshchey. The True Story)

Süre: 100dk

Tür: Animasyon, Aile, Macera

Yönetmen: Andrey Kolpin

Senarist: Maria Parfyonova , Anton Lanshakov , Evgeny Golovin

Uzun yıllar önce, sıradan insanlar ve muhteşem yaratıklar Dünya'da huzur içinde yan yana yaşarlardı. Ancak bu barış ortamı, tüm canlıları öldüren acımasız canavar Beyaz Hayalet tarafından ihlal edilince talihsizlik ve acı, Divnozemsky prensliğine geldi. Kötü kalpli Beyaz Hayalet ile savaşabilecek tek kişi; cesur, güçlü, iyi giyimli ve bir bisikleti olan Koschey'dir.

 

Bırak Artık Şu Yalanlarını (Arrête avec tes mensonges)

Süre: 98dk

Tür: Dram, Romantik

Yönetmen: Olivier Peyon

Senarist: Olivier Peyon , Arthur H. Cahn , Vincent Poymiro , Cécilia Rouaud

Oyuncular: Guillaume De Tonquedec, Victor Belmondo, Guilaine Londez

Bir yazar, bir içki fabrikasının tanıtımını yapmak için 35 yıl sonra ilk defa büyüdüğü kasaba olan Cognac'a döner. Burada aynı zamanda ilk aşkının anılarıyla karşı karşıya kalacaktır. İnsanlar ve mekanlar, geçmişindeki pek çok hissini gün yüzüne çıkarır.