Magnolia Pictures International, "Tereddüt Çizgisi" Filmini Dünya Çapındaki Satışlar İçin Satın Aldı!

20.08.2023 20:14
Magnolia Pictures International,

 

Magnolia Pictures International, gerilim-drama filmi "Tereddüt Çizgisi"nin ABD dahil dünya çapındaki satış haklarını yazar ve yönetmen Selman Nacar'dan satın aldı. 

Film, Tülin Özen’in hayat verdiği, geceleri adliye binası ile annesinin hastane odası arasında zamanını bölen suç avukatı Canan'ı konu alıyor. Canan, annesi, hakim ve cinayet şüphelisi müvekkilinin yaşamlarını etkileyecek ve müvekkilinin savunması lehine dönüşen bir seçim yapmak zorunda kalır.

İlk uzun metrajlı filmi "İki Şafak Arasında" olan Nacar, hukuk fakültesindeki öğrenci yıllarından beri suç-adalet-ahlak kavramlarına derin bir ilgi duyduğunu, ikinci filminde bu konulara daha derinlemesine bakmak istediğine karar verdiğini söyledi. 

Magnolia'nın uluslararası satış başkanı Lorna Lee Torres ve uluslararası satış direktörü Austin Kennedy, "Tereddüt Çizgisi"ni Venedik'te tanıtacaklar.

Magnolia'nın 2023 yılı programı, Cannes Un Certain Regard seçkisinden "The Delinquents", Sundance ve Berlin kazananı "Kokomo City", SXSW seçkilerinden "I Used to be Funny" ve "Cora Bora" ile Sundance açılış gecesi belgeseli "Little Richard: Ben Her Şeyim" gibi yapımları içeriyor.

Kaynak: Variety