Amazon Prime Video’nun İlk Yerli Dizisi “Düğüm”ün Çekimleri Başladı!

22.08.2023 15:28
Amazon Prime Video’nun İlk Yerli Dizisi “Düğüm”ün Çekimleri Başladı!

Amazon Prime Video’nun ilk Türk dizi projesi “Düğüm” için çekimler başladı!

Başrollerinde Bergüzar Korel, Caner Cindoruk ve Serkan Altunorak’ın bulunduğu Amazon Prime Video dizisi “Düğüm” için çekimler başladı. Amazon Prime Video’nun ilk Türk dizisi olma özelliğini taşıyan “Düğüm”, gizem ve gerilimle örülü bir hikaye sunuyor. 

Can Ulkay’ın yönetmen koltuğunda oturduğu “Düğüm” dizisinin senaryosunda Hilal Yıldız, Nazlı Sunlu Kaçan ve Yekta Torun imzası var. Merakla beklenen yapım için henüz bir yayın tarihi açıklanmadı. Diziden yayınlanan ilk görselleri ise aşağıda inceleyebilirsiniz.

“Düğüm” dizisinin konusu ne?

Amazon Prime Video’nun “Düğüm” dizisinin konusu ise şöyle:

Dürüstlüğüyle herkesin gözdesi olmuş Neslihan Turhan (Bergüzar Korel), kayıp ve cinayet dosyalarının ele alındığı "Tek Gerçek" programını sunan, kariyerinin zirvesinde ünlü bir habercidir. Tek çocuğu Can’ın, arkadaşı Leyla'yı öldürmekle suçlanmasıyla Neslihan'ın dürüstlük ve adalet üzerine kurduğu dünyası altüst olur. Oğlunu korumakla; gerçeğin ortaya çıkmasını sağlamak arasında kalan Neslihan, hayatının en önemli kararıyla karşı karşıyadır; oğlunu hapse atma pahasına Leyla'nın katilinin peşine düşecek midir?

  • ©Amazon Prime Video

  • ©Amazon Prime Video