“Percy Jackson” Dizisinden Yeni Fragman Yayın Tarihi!

23.08.2023 12:52

"Percy Jackson ve Olimposlular" hayranları, on yıl beklemenin ardından nihayet 20 Aralık'ta sevilen genç yetişkin romanlarının yazarı tarafından desteklenen bir ekran uyarlamasını Disney+'da izleme fırsatı yakalayacaklar!

Projenin tanıtım tarihi, sırasıyla Percy Jackson, Annabeth Chase ve Grover Underwood rollerinde Walker Scobell, Leah Sava Jeffries ve Aryan Simhadri'nin ilk görünümlerini sunan yeni bir tanıtıcı ile açıklandı.

Fragman, Percy'nin annesi Sally Jackson rolündeki Virginia Kull'un seslendirmesiyle açılıyor ve yarı kan kampı görüntüleri, Percy'nin Olimpos'a giden asansördeki görüntüleri, Ares ve farklı canavarlarla yaşadığı çatışmalar eşliğinde ilerliyor.

"Percy Jackson ve Olimposlular"ın 1. Sezonu, ilk Percy Jackson kitabı olan "Şimşek Hırsızı"na dayanıyor. 12 yaşındaki Percy, sadece bir yarı tanrı olduğunu öğrenmiş ve yeni keşfettiği ilahi güçleriyle başa çıkmaya çalışıyor. Bu sırada Zeus, onu efendisi şimşek hırsızlığıyla suçluyor. Grover ve Annabeth'in yardımıyla Percy, onu bulmak ve Olimpos'a düzeni geri getirmek için bir maceraya atılmak zorundadır.

Oyuncu kadrosu Lin-Manuel Miranda, Megan Mullally, Toby Stephens, bu yıl Mart ayında vefat eden Lance Reddick, Jason Mantzoukas, Jay Duplass, Charlie Bushnell, Dior Goodjohn, Jessica Parker Kennedy, Olivea Morton, Suzanne Cryer, Timm Sharp ve Timothy Omundson gibi isimleri içeriyor.

"Percy Jackson" kitaplarını yazan Rick Riordan, dizinin ilk iki bölümünü Jon Steinberg ile birlikte yazdı. Jon Steinberg, Dan Shotz ile birlikte dizinin ortak yapımcısıdır. İlk iki bölümü James Bobin yönetti. 

Kaynak: Variety