"Cehennem Melekleri 4" Filminden Yeni Fragman!

31.08.2023 10:44

Ülkemizde 1,5 milyonu aşan seyirci kitlesi tarafından izlenen Cehennem Melekleri serisinin 4. filmi için heyecan doruktaydı ve beklenen yeni fragman nihayet yayınlandı!

Göz kamaştıran oyuncu kadrosuyla dikkat çeken "Cehennem Melekleri" serisinin dokuz yıl aradan sonra gelen yeni filmi "Cehennem Melekleri 4"ten heyecan verici bir fragman nihayet paylaşıldı. Ülkemizde toplamda 1.5 milyondan fazla seyirci tarafından izlenen serinin dördüncü bölümü, 22 Eylül 2023 tarihinde Türkiye sinemalarında izleyiciyle buluşacak.

Sylvester Stallone, Jason Statham, Dolph Lundgren ve Randy Couture'un ikonik rollerine geri döndüğü serinin dördüncü filmi için heyecan verici bir kadro oluşturuldu. 50 Cent, Megan Fox, Andy Garcia, Tony Jaa, Eddie Hall, Sheila Shah, Jacob Scipio ve Levy Tran gibi isimler de bu güçlü ekibe katılıyor. Yunanistan'da 2021 yılında başlayan çekimlerde yönetmen koltuğunda ise Scott Waugh bulunuyor.

Spenser Cohen'in özgün hikayesi temel alınarak Max Adams ve John Joseph Connolly tarafından birlikte kaleme alınan yapım, okyanusun ortasında bulunan bir nükleer füze gemisinin teröristler tarafından ele geçirilmesi sonrası gerçekleşen risk dolu operasyona odaklanıyor.

Kaynak: Box Office Türkiye