"I Am Legend 2" Hakkında Bildiğimiz Her Şey!

11.09.2023 09:55

2007'deki çıkışından tam on yıl sonra, Will Smith'in post-apokaliptik korku filmi "I Am Legend"ın devam filmi geliyor!

Warner Bros ile çok yıllık bir anlaşma imzaladıktan sonra, "I Am Legend" yazarı Akiva Goldsman, "I Am Legend 2"nin çalışmalarının devam ettiğini doğruladı. Orijinal film, dünya çapında 585 milyon dolar hasılat yaparak, Richard Matheson'ın 1954 tarihli aynı adlı romanının bir uyarlaması olarak piyasaya sürüldü. Filmin başrolünde, yapay bir veba salgınından kurtulan virolog Robert Neville'i canlandıran Will Smith bulunuyor.

Smith, Robert Neville rolünü tekrar canlandıracak ve bu sefer Michael B. Jordan da kadroda yer alacak, ancak karakteriyle ilgili detaylar gizli tutuluyor. Ayrıca, hem Smith hem de Jordan "I Am Legend 2"nin yapımcıları olarak görev alacaklar.

Goldsman, devam filminin Matheson'ın romanının ve orijinal filmin alternatif sonunun izini süreceğini açıkladı. Bu alternatif sonunda, Smith'in karakteri hayatta kalıyor.

2023 yılında Pedro Pascal'ın başrolünde olduğu popüler post-apokaliptik video oyunu uyarlaması HBO dizisi "The Last of Us" sayesinde Goldsman, "I Am Legend 2"yi yazmaya başladı.

Alice Braga, vampir benzeri veba salgınının bir sağ kalanı olarak Smith'in yanında "I Am Legend" filminde başrol oynadı. Orijinal filmde, Braga'nın canlandırdığı Anna karakteri hayatta kalır. Ancak, yaptığı bir röportajda, devam filminin geliştirildiğini bilmediğini açıkladı.

Devam filmi ile çalışmalar devam ederken henüz hangi tarihte yayınlanacağı konusu gizemini sürdürüyor.

Kaynak: Variety