"Teşkilat" Dizisine İki Önemli İsim Daha Dahil Oldu!

08.09.2023 14:53

"Teşkilat" dizisine katılan iki yeni oyuncu ile birlikte, TRT'nin pazar akşamlarının vazgeçilmezi olan dizi, cumartesi günü sete çıkmaya hazırlanıyor!

Heyecanla beklenen “Teşkilat” dizisinin yeni sezonunda kadroya iki yeni oyuncu daha katıldı. Murat Yıldırım, Yunus Emre Yıldırımer, Serdar Yeğin ve Ebru Nil Aydın'a Aybüke Pusat, Sarp Levendoğlu, Cengiz Bozkurt, Selin Genç ve Tuğçe Açıkgöz eşlik etti. Bu sezon ekibe dahil olan iki yeni isimden biri, Cihangir karakterine hayat verecek olan Ceyhun Mengiroğlu oldu.

Burak Arlıel'in yönettiği dizide içinde yer alacak olan, aynı zamanda Neslihan'ın kardeşi olan Cihangir, babası Çetin'in itirazlarına rağmen istihbaratçı bir kariyere sahiptir.

Diziye katılan bir diğer isim de, Neslihan'ın nişanlısı olan Gökhan'ı canlandıracak olan İlker Kızmaz olacak. Bu karakter, Birleşmiş Milletler İstanbul ofisinde direktör olarak çalışmaktadır.

Teşkilat Dizi Konusu

Teşkilat dizisi, ülkesi için kendi hayatlarından vazgeçip kalabalıkların içinde görünmez olmaları gereken bir görevi kabul ederek, "yer altına” inen yedi vatan sevdalısının hikâyesini ekrana getirecek... Ankara'daki SİHA fabrikasına terör saldırısı düzenlenir. Saldırının yabancı istihbarat servisleri tarafından organize edildiği tespit edilir. Bunun üzerine Milli İstihbarat Teşkilatı içinde gizli bir tim kurulur. Bu timin amacı saldırının arkasındaki güçleri tespit etmek ve ortadan kaldırmaktı.

Kaynak: Birsen Altuntaş

  • Ceyhun Mengiroğlu

  • İlker Kızmaz