Leonardo DiCaprio’lu “Dolunay Katilleri” Filminden Yeni Fragman!

13.09.2023 17:19

Martin Scorsese imzalı “Dolunay Katilleri” (Killers of the Flower Moon) filminden Türkçe altyazılı yeni bir fragman geldi!

Martin Scorsese imzalı, petrol zengini Osage kabilesinin üyelerinin hedef alınması ve öldürülmesini konu alan tarihi bir drama olan Dolunay Katilleri” (Killers of the Flower Moon) filminden Türkçe altyazılı yeni bir fragman yayınlandı!

Yapımcılığı Apple ile ortak olan Paramount Pictures filminde, Oscar ödüllü Leonardo DiCaprio, Robert De Niro ve Brendan Fraser'ın yanı sıra Jesse Plemons ve Lily Gladstone gibi isimler yer alıyor. Yetenekli oyuncular da göz önüne alındığında, “Dolunay Katilleri”un ödül sezonunda oldukça aktif olması bekleniyor.

Dolunay Katilleri” 20 Ekim'de tüm dünyada vizyonda olacak ve henüz belli olmayan bir tarihte Apple TV+'ta yayınlanmaya başlayacak.

Scorsese, filmin senaryosunu Eric Roth'la birlikte, David Grann'in aynı isimli çok satan kitabından uyarlayarak yazdı. Kitap 1920'lerin Oklahoma'sında geçiyor. Yerli Amerikalı Osage kabilesinin hedef alındığı seri cinayetleri ve FBI tarafından yürütülen bir dizi acımasız suçla ilgili soruşturmayı anlatıyor.