“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” Dizisine Önemli İsimler Katılıyor!

19.09.2023 11:06
“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” Dizisine Önemli İsimler Katılıyor!

Amazon Prime Video’nun “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisine önemli transferler!

Amazon Prime Video’da yayınlanan “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” (The Lord of the Rings: The Rings of Power) dizisnin ikinci sezonuna önemli isimler katılıyor. İlk sezonu 100 milyondan fazla kişi tarafından izlenen dizi, Amazon Prime Video’nun en yüksek bütçeli yapımıydı. “Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” her ne kadar karışık yorumlar alsa da dizinin izlenme başarısı planlanan ikinci sezonu garantiledi. Dizi, J. R. R. Tolkien’in “The Hobbit” ve “Yüzüklerin Efendisi” (The Lord of the Rings) serilerindeki olaylardan olaylardan binlerce yıl öncesini anlatıyor. 

Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisinin ikinci sezon çekimleri devam ederken, kadroya dahil olan yıldız oyuncular açıklandı. Ciarán Hinds, Rory Kinnear ve Tanya Moodie yeni sezonda diziye katılıyor. 

Robert Aramayo, Morfydd Clark, Maxim Baldry, Cynthia Addai-Robinson, Owain Arthur, Nazanin Boniadi, Ismael Cruz Córdova, Charles Edwards ve Benjamin Walker, Daniel Weyman gibi isimlerse yeni sezonda rollerini tekrarlamak için geri dönüyor.

“Yüzüklerin Efendisi: Güç Yüzükleri” dizisinin konusu ne?

Göreceli bir barış zamanında başlayan dizi, uzun süredir korkulan kötülüğün Orta Dünya’da yeniden ortaya çıkışıyla yüzleşirken hem tanıdık hem de yeni karakterleri takip ediyor. Dumanlı Dağlar'ın en karanlık derinliklerinden, elf başkenti Lindon'un görkemli ormanlarına, nefes kesen ada krallığı Númenor'a ve haritanın en ücra köşelerine kadar bu krallıklar ve karakterler, onlardan sonra da yaşayacak miraslarını şekillendirecekler.

  • Ciarán Hinds

  • Rory Kinnear

  • Tanya Moodie