"Elemental", Disney Plus Platformunda 26.4 Milyon İzlenmeye Ulaştı!

20.09.2023 11:47

Disney ve Pixar filmi "Elemental", Disney+'da güçlü bir başlangıç yaparak, yayınlandığı ilk beş günde 26.4 milyon izlenmeye ulaştı. 

Disney'e göre, bu durum "Elemental"ı yılın en çok izlenen film prömiyeri ve şimdiye kadar yapmış oldukları en iyi 10 film prömiyerinden biri yapıyor. Film 13 Eylül'de Disney Plus platformunda yayınlanmaya başladı. Disney ayrıca "Elemental"ın, Disney ve Pixar'ın "Turning Red" in Mart 2022'de yayınlanmasından bu yana en çok izlenen animasyon film prömiyeri olduğunu, aynı zamanda "Turning Red"in hemen önünde, Latin Amerika'da şimdiye kadar yapılmış en çok izlenen Disney Plus film prömiyeri olduğunu belirtiyor. 

İzlenme başarısı, "Elemental"ın geri dönüş hikayesini sürdürüyor. Film, Haziran ayında sinemalarda sessiz bir şekilde 30 milyon dolarlık bir gelir elde ederek hayal kırıklığı olarak nitelendirildi. Ancak daha sonra film gişede toparlandı ve bugüne kadar dünya genelinde 484 milyon doların üzerinde kazanç elde etti. 

"Elemental", Ateş, Su, Toprak ve Hava elementlerinin bir arada yaşadığı Element Şehri'nde geçiyor. Keskin zekalı ve ateşli Ember'ın, romantik ve akışa kapılan Wade ile olan dostluğunu takip ediyor. Bu, sadece yaşadıkları dünya hakkındaki inançlarını değil, olmak istediği kişiyi de sorgulatıyor. 

Ayrıca seslendirme kadrosunda Ronnie del Carmen, Shila Ommi, Wendi McLendon-Covey, Catherine O’Hara, Mason Wertheimer ve Joe Pera yer alıyor.  

Kaynak: Variety