Oyuncu Seda Fettahoğlu Parkta Ölü Bulundu.

27.09.2023 18:08
Oyuncu Seda Fettahoğlu Parkta Ölü Bulundu.

 

Oyuncu Seda Fettahoğlu 44 yaşında hayatını kaybetti…

İstanbul Şehir Tiyatroları oyuncusu ve kamuoyunun başta "Sihirli Annem" ve "Çocuklar Duymasın" gibi birçok diziden tanıdığı Seda Fettahoğlu, hayatını kaybetti.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü kaynaklarına göre, polis ekipleri bu sabah Beyoğlu ilçesi Ömer Avni Mahallesi'nde bulunan Hacı İzzet Parkı'nda bir kişinin cesediyle karşılaştı, alınan ihbar sonucu olay yerine gittiler. Yapılan inceleme sonucunda, bulunan bedenin İstanbul Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatroları oyuncusu Seda Fettahoğlu'na ait olduğu belirlendi. Oyuncunun hayatına son verdiği tahmin ediliyor.

Fettahoğlu'nun kişisel Instagram hesabından 4 gün önce paylaştığı son fotoğraf, sosyal medyada dikkat çekti. Bu paylaşımında ünlü oyuncu, "Yaşamı sev, bedeni koru" notunu düşmüştü.

Seda Fettahoğlu kimdir?

Seda Fettahoğlu, 1979 yılında Trabzon'da doğdu. Eğitim hayatına Trabzon Anadolu Lisesi'nde başlayan Fettahoğlu, lise eğitimini 1997 yılında tamamladı. Ardından, Bilkent Üniversitesi Tiyatro Bölümü'ne kaydını yaptırdı ve 2022 yılında mezun oldu.

İngilizce diline hakim olan Fettahoğlu, tiyatro kariyerinin yanı sıra seslendirme çalışmaları da gerçekleştirdi. Uzun bir süre boyunca İstanbul Şehir Tiyatroları'nda sahne aldı ve birçok farklı oyunda performans sergiledi.