Henry Cavill'li Casus Filmi “Argylle”dan İlk Fragman!

28.09.2023 11:39

Apple TV+ yapımı casus filmi “Argylle”dan ilk fragman yayınlandı!

Apple TV+'ın Henry CavillBryce Dallas Howard, Sam Rockwell ve Dua Lipa gibi isimlerin başrollerini paylaştığı casus filmi “Argylle”dan ilk fragman paylaşıldı. Film, Ellie Conway'in aynı adlı yeni kitabından Jason Fuchs tarafından senaryolaştırıldı. Yönetmen koltuğunda ise Matthew Vaughn oturuyor. “Argylle”de Cavill ve Lipa'nın yanı sıra Bryan Cranston, Catherine O'Hara, Ariana DeBose, Rob Delaney, John Cena ve Samuel L. Jackson gibi yıldızlar yer alıyor.

Yönetmen Vaughn, özellikle “Kick-Ass” ve “Kingsman” gibi film serileriyle tanınıyor. “Argylle” filminin çekimleri Avrupa’da Ağustos 2021'de başladı. Bir üçlemenin ilk filmi olarak planlanan “Argylle” bu yıl şubat ayında vizyona girecek.

“Argylle” filminin konusu ne?

Çok satan casusluk romanları serisinin münzevi yazarı Elly Conway'in (Bryce Dallas Howard) mutluluktan anladığı evde bilgisayarı ve kedisi Alfie ile geçirdiği bir gecedir. Ancak Elly'nin gizli ajan Argylle'ı ve onun küresel bir casus örgütünü çözme görevini konu alan kurgusal kitaplarındaki olaylar, gerçek hayattaki bir casus örgütünün gizli eylemlerini yansıtmaya başladığında, evdeki sessiz akşamlar geçmişte kalır.

Kediye alerjisi olan casus Aiden'ın (Sam Rockwell) eşlik ettiği Elly (Alfie'yi sırt çantasında taşır), kitabındaki kurgusal dünya ile gerçek dünya arasındaki çizgi bulanıklaşmaya başladıkça katillerden bir adım önde olmak için dünyanın bir ucundan diğerine koşturur.

  • “Argylle” film afişi