Oscar Isaac, Jason Momoa ve Gerard Butler “In The Hand Of Dante” Filminde!

17.10.2023 17:33
Oscar Isaac, Jason Momoa ve Gerard Butler “In The Hand Of Dante” Filminde!

Oscar Isaac, Jason Momoa ve Gerard Butler, Julian Schnabel'in yönettiği “In the Hand of Dante” adlı polisiye gerilim filminde rol alacak!

Ünlü oyuncular Oscar Isaac, Jason Momoa,  Gerard Butler ve Gal Gadot, Oscar adayı yönetmen Julian Schnabel'in yönetmenliğini üstlendiği ve Martin Scorsese'nin baş yapımcıları arasında yer aldığı polisiye gerilim filmi “In the Hand of Dante”de başrolleri paylaşacak. Film için SAG-AFTRA oyuncularının grevi sırasında çekim yapma izni veren bir geçici bir anlaşma yapıldı.

Nick Tosches'in romanından uyarlanan “In the Hand of Dante” filminde, İlahi Komedya'nın orijinal taslağının New York şehrinin tehlikeli sokaklarında bir karaborsa çetesinin eline geçiyor. Yorgun bir akademisyen olan Nick, mafya tarafından metnin orijinalliğini doğrulaması için çağrılıyor. Fakat Nick, mafyaya karşı meydan okuyup el yazmasını çalmak için tehlikeli bir girişimde bulunuyor. Bu süreçte Nick ve Dante'nin zaman çizelgelerinde ilerleyen hikayelerine tanık oluyoruz. İkisi de aşkın, güzelliğin ve ilahi vaadin peşinde kendilerini kaybediyorlardır.

Kaynak: Deadline