“Deadpool 3” Filmi Ertelenebilir!

19.10.2023 12:04
“Deadpool 3” Filmi Ertelenebilir!

“Deadpool 3” filminin yönetmeni Shawn Levy, oyuncular birliği grevinin devam etmesi sebebiyle filmin ertelenebileceğini söyledi.

Deadpool 3” filminin yönetmeni Shawn Levy, oyuncu grevi nedeniyle yapım sürecinin risk altında olduğunu ve 3 Mayıs 2024 olarak açıklanan vizyon tarihiyle ilgili belirsizlikler olduğunu dile getirdi. Levy, TheWrap ile yaptığı röportajda, yapım sürecinin yakın zamanda tekrar başlamaması durumunda vizyon tarihinin tehlikeye girebileceğini belirtti. Ryan Reynolds'ın başrolde olduğu film, Hugh Jackman’ın Wolverine karakterine dönmesi açısından da büyük heyecan yaratıyor.

Yönetmen Levy konuyla ilgili olarak, "Kuşkusuz, oyuncuların grevi ve yapım sürecindeki uzun duraklama bu vizyon tarihi için gerçek bir risk yarattı. Filmin yarısını çektik. Ben filmin yarısını kurguladım. İşe geri dönmek ve bu filmi gelecek yıl vizyona sokmak için sabırsızlanıyoruz." ifadelerini kullandı.

"Deadpool 3" filminin yapım süreci, oyuncular ve yazarlar birliği grevleri nedeniyle kesintiye uğradı. Writers Guild of America (WGA) geçici bir anlaşma sonucunda 27 Eylül'de grevin sona erdiğini açıkladı. Ancak, oyuncu sendikası SAG-AFTRA'nın grevi hala sona ermedi ve müzakereler tamamlanmadı. Bu nedenle, "Deadpool 3" filminin ertelenme riski oldukça yüksek görünüyor.

Kaynak Donanım Haber

  • Ryan Reynolds ve Hugh Jackman "Deadpool 3" setinde