Gerçek “Squid Game” Yarışmasından İlk Fragman!

24.10.2023 10:56

Netflix, 4,56 milyon dolar ödüllü gerçek “Squid Game”yarışmasından ilk fragman paylaşıldı!

Netflix, Banff World Media Festival'inde distopik hit dizi “Squid Game”e dayanan reality-show türünde bir yarışma çekeceğini geçen yıl Haziran ayında duyurmuştu. Şimdiyse yarışmadan ilk fragman paylaşıldı.

Bahisler (muhtemelen) ölüm kalım savaşı üzerinden olmayacak olsa da, “Squid Game: The Challenge” 4,56 milyon dolar kazanma şansı için bir dizi oyunda yarışan 456 kişiyi içerecek. Netflix, ödemenin TV tarihindeki en büyük toplu nakit ödülü olduğunu iddia ediyor (Fox'un “X Factor”ü daha önce 5 milyon dolarlık kayıt sözleşmeleri vermiş olsa da). Ayrıca yarışmanın şimdiye kadar bir araya getirilmiş en büyük yarışmacı ekibine sahip olacağını söylüyor. 

Netflix eş başkanı Brandon Riegg, “Squid Game” yaratıcısı Hwang Dong-hyuk'un desteğinden bahsederek “‘Squid Game’ büyüleyici hikayesi ve ikonik görüntüleri ile dünyayı sardı” dedi. “Bu devasa rekabet ve sosyal deneyde kurgusal dünyayı gerçeğe dönüştürürken onun verdiği destek için minnettarız. 456 gerçek yarışmacımız, şimdiye kadarki en büyük yarışma serisinde, gerilim ve sürprizlerle dolu bir süreç bekliyor. Ayrıca sonunda şimdiye kadarki en büyük para ödülü ile dizinin hayranları büyüleyici ve öngörülemeyen bir yolculuğa çıkıyor.”

Yarışma, 22 Kasım'da Netflix'te.